Nej tak til statens salg af DONG til Goldman Sachs

tandtrolden

/ #4911 Re:

2014-01-26 03:16

#4889: -

Jeg tror - ligesom dig - at der meget vel kan ligge skjulte aftaler om bonuser og gyldne håndtryk til grund for, at man er så forhibbet på at sælge til GS.

Der var engang.......................hvor jeg - åbenbart naivt (!) - havde tillid til de folkevalgte politikere, men med al kammerateri, løgne, fortielse, rejsen på business class mv., som befolkning har været vidne til på Christiansborg i den senere tid, så er min tiltro dalet til nul-punktet.

Det kan da godt være, at oplysninger om salget har været tilgængelig i længere tid, hvorfor det kan undre bl.a. Bjarne C., at ramaskriget først melder sig nu. Men det er der sådan set en god forklaring på, for "almindelige" mennesker er jo nødt til at slide og slæbe dag ud og dag ind for at kunne leve en anstændig tilværelse + for at kunne betale for ministrenes fede lønninger og pensioner. Dertil kommer, at politikerne igen og igen "lægger røgslør ud" i form af nye luksuriøse udskejelser og vennetjenester, så man - pga. forargelse - ganske enkelt bliver overloaded i sit system og ikke kan finde overskud til - i ro og mag - at sætte sig ind tilgængelige dokumenter (og så var der jo lige den dér med, hvor meget eller lidt, man ikke kan læse sig til jvnf. indledningen??!!).

Nu er det fandeme bare nok, og det kan vi kun vise politikerne ved at kæmpe for, at DONG skal forblive på danske hænder!!!.