Nej tak til statens salg af DONG til Goldman Sachs

Anders Bruun Laursen

/ #4543

2014-01-25 21:16





New York Times fortalte i 2010, hvordan Goldman Sachs gav Grækenland et hemmeligt lån imod at få statsindtægterne over 20 år fra Lotteri, lufthavne etc.
Herefter havde Grækenland intet at betale Goldman Sachs´ renter med. Derfor redningspakker til
fra EU/Tyskland, der får Grækenland politisk helt i lommen. Bail-outserne er bare til rentebetaling, hvorved Grækenland bliver endnu mere forgældet. Også andre europæiske lande er i denne sump.

På denne måde køber Goldman Sachs på vegne af hovedaktionæren, Jakob Rothschild, http://www.texemarrs.com/042010/doing_gods_work.htm verdens værdier og lande op. Rothschild ejer også landenes centralbanker, trykker penge ud af den blå luft og låner dem ud til landene mod renter, de selv fastsætter. USA er af den grund dels på fallittens rand, dels politisk helt i lommen på FED og Wall Street. Danmark skylder en halv billion luftpenge til Rothschilds banker.

Hos Goldman ...opstod ideen om Commodity Index Fonden.. I stedet for købs- eller salgsordrer begyndte de blot a. at købe, købe, købe hvede og forlænge futures til nye futures. De akkumulerede dette hidtil usete bjerg af lange futures for hvede. Denne ophobning førte til et "efterspørgselschok" på markederne. ... På denne måde kørte Goldman og andre banker priserne op. Hard Red hvede handles normalt til 3 til 6 dollar pr skæppe. Men prisen steg nu til 25 dollars pr skæppe ... Paradoksalt nok var 2008 året med den største hvedehøst i historien ... Hungersnød i de fattige lande er følgen
http://www.kopp-online.com/hintergruende/geostrategie/ellen-brown/pulverfass-aegypten-wie-banken-und-investoren-die-welt-in-den-hunger-treiben.html;jsessionid=0F54A030EC957953E73857495513DA50

(Samme link) Den anden uhyrlighed er ... "Replication" ... Lad os antage, du ønskede, at jeg skulle investere for dig på hvedemarkedet. Du giver mig 100 dollars i hånden ... Jeg skulle investere disse 100 dollars på hvedemarkedet. Men det er ikke nødvendigt. Det er tilstrækkeligt, hvis jeg investerer $ 5 ... Med disse fem dollars kan jeg holde en 100-dollar position. Så nu har jeg stadig 95 af dine dollars ... Goldman og alle de andre banker har investeret hundreder af milliarder af dollars i meget konservative investeringer ... og nu, da de har for hundredvis af milliarder af T-Bills, kan de investere dem i billioner af dollars ... Så tager de disse billioner af dollars og videregiver dem til deres dagshandlere og siger til dem: »Kom, gutter. Lav den mest indbringende forretning. Så mens milliarder af mennesker sulter, bruger de pengene til at generere milliarder af dollars til deres egne konti."

Goldman Sachs køber vore værdier og lande op for at lade os hensynke i dyb fattigdom som i Sydeuropa. De ønsker kaos for ud af dette kaos (deres motto) at skabe deres korporative og betonkommunistiske en-verdensregering, som de kalder Agenda 21 – igangsat af Edmund de Rothschild og Maurice Strong på Rio-konferencen i 1992 - godkendt af 179 stater.
Det danske Folketing har for længst vedtaget Agenda 21´s indførelse i Danmark - hver kommune skal hvert 4. år forelægge en Agenda 21 plan (se efter på internettet). Teknologirådet er pålagt  denne svinestreg.

Det er af vital betydning for Danmark at stoppe Rothschilds Goldman Sachs. Det er nok, at Rothschild ejer vor Nationalbank.

Fri os fra hans Agenda 21 verdenskommunisme.