Nej tak til statens salg af DONG til Goldman Sachs


Gæst

/ #3245

2014-01-25 14:24

Nu må det da stoppe!!!! - Det er jo sørgeligt at se at hele "eliten" som førhen har været imod skattely selskaber pludselig giver los - AK gamle Danmark og dermed alle vore børn - børnebørn - oldebørn, jer der kan, se så at komme i gang og få stoppet den "GALE MAND" så han ikke får os med i den "klub" som kun tænker kort og på sig selv.
Næ lad dog pensionskasserne komme ind, der kan man da få lidt holdt på udviklingen og i sidste ende smide dem på porten hvis de ikke opfører sig ordenligt.
Puha også sørgeligt at konstatere at B.C. har mere magt en landets overhoved, Helle føler du dig ikke overflødig, ja måske trådt på, eller holder du lav profil da en af de højere diktatorer i Goldman Sachs jo er din egen mands " chef" i hans parti i England, og dermed må du måske bare ligge underdrejet ???
Håber aftalen falder i vasken og vi endelig som ejere (os hele den danske befolkning) kan få styr på ham B.C., og efterfølgende bør man sende ham ud på arbejdsmarkedet og forsøge at finde sig et andet job, så han ikke formøbler det hele.