Nej tak til statens salg af DONG til Goldman Sachs


Gæst

/ #2912 Det nytter fra EB:

2014-01-25 12:15

Niels Christian Cederberg er manden bag underskriftsindsamlingen, og han skriver således i sin begrundelse for, hvorfor han ikke mener, at Goldman Sachs ikke skal varetage interesser hos det danske energiselskab.

'Goldman Sachs er bedst kendt som banken, der var hoveddrivkraften i den seneste finanskrise, fordi de med kyniske boligspekulationer fik blæst nogle bobler op, som så i sidste ende brast. Gennem historien har Goldman Sachs gang på gang gjort lignende manøvrer'

Hvis et salg skulle bliver aktuelt, forudser idémanden bag underskriftsindsamlingen, at Goldman Sachs vil sende deres indtægter i skattely.

Se også: Dong-boss i tæt alliance med Goldman Sachs

'Det er endda kommet frem, at Goldman Sachs, via en række skuffeselskaber, agter at placere DONG aktierne i skattely på bl.a. Cayman Island og dermed undgå at betale skat af eventuelt fremtidige indtægter skabt gennem DONG', skriver Niels Christian Cederberg.

Og denne karakteristik af Goldman Sachs er åbenbart faldet en stor del af den danske befolkning for brystet, således der i skrivende stund er over 56.000, der har skrevet under imod et salg. Et tal, der ser ud til at stige eksplosivt i de kommende dage