Nej tak til statens salg af DONG til Goldman Sachs

Sandhed.dk

/ #475 Det er udfordringen...: Landsforræderi

2014-01-23 22:25

#465: Gæst - Landsforræderi

Ja, det er udfordringen, at mange tror, at en underskrift gør underværker - det er desværre den "mentalitets forstyrrelse", der er sneget sig ind i danskernes sind. Det svarer lidt til at dele noget på Facebook - så har man delt det, og dermed har man gjort sit. De færreste ønsker at få "skidt under neglene" - der er rigtig mange mennesker, som enten direkte/indirekte medvirker til, at alle de bedrageriske og korrupte ting har kunnet foregå i Danmark.

De fleste lukker øjnene, fordi der er bange for at træde ud af BEKVEMMELIGHEDSZONEN, thi hvad vil andre tænke om een. Undertegnede er siden 2003 blevet udskældt, angrebet, anklaget, bebrejdet, beskyldt, tilsvinet og meget mere, og det er jeg mægtig taknemmelig for, thi det styrker een med al den modgang. Sagens kerne er blot, at "lokummet" mildest talt brænder i det engang så yndige land, så om ikke folk virkelig hurtigt forstår alvoren, vil de om kort tid kunne tænke tilbage til en gang, hvor det var noget, der hed frihed, og hvor de havde en valgmulighed - den tid er lige straks forbi, fordi det store OPHØRSUDSALG AF NATIONALSTATEN DANMARK har været godt i gang i mange år allerede.

Hele DONG-affæren er bedrag, korruption og svindel fra første færd. Den danske STAT fik jo ikke Goldman Sachs med, da der skulle lånes penge til Storebæltsforbindelsen, så det er nogle søgte forklaringer fra BILDERBERGERNE Helle Thorning-Schmidt og Bjarne Corydon - de er nødt til at LYVE KONSEKVENT, fordi de tjener LØGNEN - jvf. citatet herunder:

"Løgnen kan kun blive opretholdt så længe, STATEN kan skærme mennesker fra løgnens politiske, økonomiske og militære konsekvenser. Derfor bliver det livsvigtigt for STATEN at bruge al dens magt til at undertrykke meningsforskelle for Sandheden er løgnens dødsfjende, og i forlængelse heraf bliver Sandheden STATENS største fjende."
(Nazi propaganda minister Joseph Goebbels i tiden 1933-1945)

Se videoen "Spring eller bliv SPRÆNGT ud af bekvemmelighedszonen":  http://www.youtube.com/watch?v=NdjuBtOKqcY