Tivoli Gardens PROTEST GRUPPE,at TG´s leder Sven er blevet opsagt

Peter Ekstrand

/ #17 Usædvanligt ringe - og hvad nu?

2014-01-22 07:35

Såfremt informationerne i Berlingske og Politikens artikler om sagen er korrekte, er det en stærk usympatisk måde afskedigelsen er foregået på. Sven fik efter sigende valget mellem en fyring eller en aftrædelsesordning mod at han selv sagde op. Virkeligt usmageligt!

Alle, der har kendskab til Garden, ved hvad det kræver at være med, og vi kan nok kun gætte os til, hvilke ofre Sven har måtte tage, ved at være på arbejde hver weekend i sæsonen de sidste 40 år!

Tivoli kommer til at ligge som de har redt, for hvad gør de nu? Hvem kan erstatte Sven, ikke blot på papiret, men også i den virkelige verden, med alt hvad der kræves for at få Garden til at fungere? Dette problem ville de også stå i om 2 år (ved Svens pensionering), men der ville have været tid til en overgangsperiode, og de ville ikke støde så mange folk fra sig.

Desuden skal Tivoli Garden til at optage piger. Jeg vil ikke starte en kønsdebat, men blot konstatere at kassernen umuligt kan rumme dette, mht antallet af lokaler/toiletter, så TG skal nok også flytte ud af Tivoli :o(

Men nu er Lars Liebst mission ved at være fuldført: Vi har fået Bonbonland i København. Peter Ekstrand, Kadet '98