Ryttere mod S4 og B0

Den positive :-)

/ #23 Man kan godt vinde i en B0....

2013-12-15 10:38

Til jer der tror der ikke er noget at vinde i en B0, må begynde at tænke lidt alternativt - som jeg læser det handler det kun om brok over man ikke kan vinde noget...! Der er en vinder og placeringer i stilspringning! Der kan udskrives B0 med en vinder dvs. den der kommer tættest på idealtiden vinder, og så kommer de placerede derefter - altså dem der rider for hurtigt til at komme tæt på idealtiden.
Vent med at udtale jer om noget der ikke er implementeret endnu og I kender slet slet ikke virkningen af dette eller om I faktisk synes det er gode metoder at ride - det ville egentlig være ret sjovt, hvis ryttere faktisk kunne komme til at ride pænt - og så når rytterne kan det, kan de sagtens ride rigtig hurtigt i omspringningerne - OGSÅ i en S4, for det får man nemlig point for, det skal bare være en godt, effektivt og rytmisk ridt :-) og så er man klar til et højere niveau!
Jeg håber da alle ryttere er seriøse - klubniveau eller ej! Og dem der mener de kun rider B0 og så "vinder deres 20. sløjfe", skulle måske stille op i en stilspringning, alternativt skulle man måske overveje at stille op i en højere klasse, hvis man har vundet 20 sløjfer ;-)