Nej tak til Gensidig Forsørgelsespligt!

mini

/ #744 Venstres forslag- S gennemfører det

2013-12-05 17:44

Folketinget "handler" køb og salg med borgerne, gensiddig forsørgelse var det Venstre der foreslog tidligere, men nuværende regering gennemfører det... Og du har støttet både Venstre og den nuværende regering - ved valg, da du stemte.
De samme politikere er LIGEGLADE med de her underskrifter- fat det. Det hvad I skal gøre er at "storme" politikernes mail adresser og kræve møder med dem. Før de selv oplever hvad presset er i dagligdagen, vil de forstsat være ligeglade, de føler sig ret trygge der hvor de er valgt fordi de ved at I kommer IGEN og stemmer også næste gang. For at der IKKE skal opstå en revolution på gaderne i Danmark, kunne man nemt tænke sig at netop de samme politikere som gennemfører de love- er også de samme der har været med til ideén om at oprette sådan en online underskriftssamling, for at borgerne kan få lidt "afløb", og for at der kan købes endnu mere tid mens borgerne håber. Håb kommer man ikke langt med. Der skal handles noget mere konkret.
Lad være med at underskrive- de læser det ikke alligevel. Det hvad I kunne gøre er at møde op foran tv studier næste gang når I hører at de politikere skal være med i udsendelse. Det er igennem mediernes "opgang" at de politikere får lov til at hjernevaske befolkningen.