Nej tak til Gensidig Forsørgelsespligt!


Gæst

/ #349

2013-11-24 20:45

Jeg skammer mig over at vore politikere med god samvittighed kan forkæle erhvervstoppen i begge ender og så samtidig fjerne eksistensgrundlaget for stadig flere og flere mennesker. Mennesker som du og jeg, som bare har været uheldige, for langsomme, for usikre osv. osv. til at få truffet et valg på det rigtige tidspunkt, så de kunnne - og kan - forsørge sig selv. En befolkningsgruppe som desværre for langt ender de flestes vedkommende ikke magter at kæmpe mod systemet, men resignerer, går i hundene og til sidst SKAL forsørges af os andre, fordi de helt har givet op.
Og familien Danmarks grådighed efter at få opfyldt egne behov i stadig større udstrækning, gør at de hellere vil vende det blinde øje til, tro at andre gør noget, det går væk af sig selv ell. lignende.
Det er skammeligt at være del af et samfund, hvor grådighed, egoisme og 'sig selv nok' er blevet så almindeligt, acceptabelt ja næsten naturligt, at vi hellere vil flå de svageste end betale et par kroner mere i skat til at hjælpe dem.