Nej tak til Gensidig Forsørgelsespligt!


Gæst

/ #260 Grin eller Grad ?

2013-11-23 13:53

Alle folk har deres egne problemer.
Jeg syntes personligt det er flovt, utroligt flovt at et lille land som Danmark ikke kan styre tingene på en ordenlig måde.

Grin eller grad ?

I stedet for at "angribe" sine egne folk hvad så med at tage at kigge på alle de udenlandske arbejder i Danmark, ikke udlændinge i Danmark med gæste arbejder som folk fra Letland, Litauen, Bulgarien, Polen osv.

Der er ikke nogen af os som har ret til at blive sure og vrede på dem, da de udnytter et system fordi de netop kan. Hvis det var omvendt og det var os som var fattige og ikke kunne give vores familie et tag over hovet, mad hver dag og alt hvad der høre med til at være rigtig fattig.
De kommer jo netop hertil for at arbejde så de kan få et bedre liv i deres hjemlande, så de tager hvad de kan, børnepenge for deres børn som er i deres hjemland og som måske enda aldrig har sat foden i Danmark. De betaler mindre i skat, alle de fradrag de har, det er utroligt. DET er unfair.

Det Danske land bliver jo latterlig gjort, Danmark smider nærmest pengene efter dem, de skal da ikke bøvle med noget. Men OS som bor her vi skal ALTID gennem en ******* masse bøvl bare for at få den hjælp vi behøver, hvad end det er dagpenge, sygedagpenge, kontanthjælp osv.

Danmark burde starte med at lave om på reglerne for gæste arbejder, så de ikke længere har mulighed for at udnytte systemet. Det ville være en rigtig god start og gavne alle os, det er jo i bund og grund VORES penge, OS som knokler for pengene hvoraf ca. 70 % eller måske mere af dem går til staten, og som senere bliver "foræret" væk.

Uanset hvor mange love som denne staten indføre vil det skade mere end gave folk i Danmark, det vil ende galt på et tidspunkt, folk vil blive så "sultne" til sidst at de vil vende sig mod hinanden, og det vil ende med folk vil løbe væk herfra.

Sådan som det ser ud i mine øjne er at staten siger, hvor fanden skal vi nu hive pengene i kassen fra ? Hmmm tage fat på nogle af de rigtige problemer i landet, naah det gider vi ikke bøvle med, så vi tager sku bare den "nemme" udvej og tager fra vores egne.

Det er jo slet ikke gennemtænkt, har ingen tænkt på konsekvenserne, eller er det bare en leg som handler om at spare/ få penge i statskassen her og nu, og så bare tage sig af følgerne senere ?

Denne regl er ikke nogen god udvej, intet godt vil komme ud af det, at nogle folk så mener det kun er en fair regl, er jeg ikke enig i, der er mange ting som kommer i klemme, som mange af jer siger hvad så med børnefamilier, studerende, det starter en hel del nye problemer.

Løsningen på 1 problem er starten på 100 andre problemer.

Der er nogle huller i vores system, det har der været længe, kig indad siger de, den har de vist grebet forkert an, stop med at lave om på folk, og start med at lapper hullerne i systemet.

Altså er det fordi staten mangler kompetente folk til at lave realistiske handlingsplaner, eller hvor går det galt ?

Prøv at tænke over dette: Danmark er et meget lille land, Danmark var på toppen, nu går det desværre kun en vej og det er nedad.
Ekstremt tilfælde, skal Danmark blive det nye USA ? Selvom mange måske ikke er klar over det så er vi faktisk godt på vej, for hver dag der går sker der flere og flere ændringer til den " mørke side" .

Der er stor fokus på udlændinge/ indvandre i Danmark, der har godt nok været mange mange debatter på det sidste, måske fordi det er så nemt at svine andre mennesker til.... At skyde skylden over på andre.... Trist...

Det er ikke det som er det vigtigste lige nu, forbyd denne lov, lav nye regler for gæstearbejdere osv....
Kan ikke se andet end at hvis staten begynder at åbne øjene og tage sig af disse ting først, så kan det kun blive bedre for os, der burde kun være en vej, og det burde være fremad....

Kan folk ikke se det, det er tid til at fjerne skyklapperne, vågn op og se hvad der rent faktisk er ved at ske med vores land.

Grin eller grad ?