SIG NEJ TIL HURTIGERE UD-REFORMEN ("Fremdriftsreformen")


Gæst

/ #129 Re: Re: Re: Re: Re: ER DET SÅ SLEMT?

2013-11-17 19:47

#128: - Re: Re: Re: Re: ER DET SÅ SLEMT?

Hvilke ekstra omkostninger? Det bliver først dyrt når de studerende der allerede har studiejob begynder at tjene mindre til statskassen (Jeg betaler alt jeg kunne modtage i SU tilbage i skat fra mit studiejob) eller mister deres job på grund af tidsmangel, dem der før har kunne være foruden SU er nu tvunget til det, da de ikke kan tjene penge andre steder (Hvis man antager deres forældre ikke kan betale alt for dem) og begynder at dumpe kurser på grund af presset ved fuldtidsstudium og deltidsjob samtidig. Jeg har oplevet adskillige af mine (dygtige) medstuderende dumpe kurser, udelukkende fordi de ikke havde tid ved siden af deres job, som, lige meget hvordan du vender og drejer det, kommer til at gavne dem utrolig meget i fremtiden og sørger for vi, i Danmark, har en mere kvalificeret arbejdskraft.

Derudover kunne man jo også undre sig over om undervisningskvaliteten ikke automatisk daler sammen med gennemsnitskarakteren, når de studerende pludselig ikke har tid til at fordybe sig ordenligt i deres studier.

Igen, for anden gang, at man vælger at tage sin uddannelse over 5, 7 eller 40 år kommer ikke til at koste ekstra hvis SU’en er normeret. Der vil blive brugt lige mange ressourcer; studietiden bliver bare fordelt over længere tid. Det kan da ikke være så svært at forstå?

Og så vidt jeg kan se er der netop højere arbejdsløshed i England.