Forbud mod halal/schæchtning

Allan Møller Rasmussen
Underskriftindsamleren

/ #8

2013-07-27 21:36

Det er faktisk ikke forbudt, at spise svinekød i Islam - såfremt man ikke har andre valg (Koranen 2:173)

Et andet sted i koranen står der, al mad tilberedt af de som fik guds ord før muslimerne (jøder og kristne), gerne må spises af muslimer (5:5)

Det er ikke nødvendigt, at have en til at velsigne slagtningen. (hvis man nærlæser 16:114) Det er inden man spiser måltidet man skal sige "Bismillah, Allahu Akbar". Det er derimod nødvendigt såfremt man ofrer dyrene til gud i forbindelse med pilgrimsfærd (22:36)

I øvrigt er alle former for industriel halalslagtning; kyllinger og lign. forbudt, i det at dyrene ikke må se andre dyr blive dræbt. Der er desuden krav til dyrevelfærd, hviletider inden slagtning etc. som praktisk taget gør alt såkaldt "halal-slagtet" i Danmark til haram. Det er dermed håbløst for en muslim overhovedet at spise kød, og det kræver en lang seddel med E-numre at navigere rundt i supermarkedet, selv når det kommer til ikke-fødevarer.

I henhold til koranen, vil alle dhimmier (eks. danpo, danish crown, novozymes, néstle, coca-cola, glaxosmithkline etc.), samt muslimer der er engagerede i de islamiske organisationer der certificerer halal, og dermed udnytter muslimernes spiseregler økonomisk, blive straffet særlig hårdt af gud.