Ja-tak til svin

Jesper Jensen
Underskriftindsamleren

/ #384 Fokus på problematikken :-)

2013-07-17 13:20

Kære alle,

Jeg vil endnu engang gerne prøve at hive fokus tilbage på problematikken. Dét at der er udstedt et forbud mod tilberedning og servering af svinekød og at man oven i købet har besluttet kun at servere halalslagtet kød for børnene ... " fordi man ikke vil forskelsbehandle på grund af religion".
Det er hér anfægtelsen ligger. Det er da dybt forundrende at man kan synes at man ikke forskelsbehandler, ved at forbyde noget frem for noget andet (??) og så ovenikøbet en gastronomisk herlighed, der er ét af kendetegnene ved at være dansk og Danmark; Svinekød!

Der skal være plads til det hele og plads til valget for vores børn. Det skal ikke dikteres af institutionernes såkaldte ledelse.
- Er det barnets tarv at man skal dyrke den berøringsangst, der ligger i at vi rent faktisk er forskellige??

Forskellighed kan (oftest) være en positiv og inspirerende oplevelse??

Jeg vil endnu engang nævne, at denne underskriftsindsamling var en øjenåbner til politikere og medier om at forstå at vi er en bred masse i befolkningen, der værner om vores danske traditioner og værdier, og som har svært ved at se at der kommer nogetsomhelst godt ud af at forbyde (i stedet for at forpleje)...

Denne indsamling har aldrig har været en opfordring til debattere fremmedhad og uvelkommenhed. Det handler ikke om indvandrere ikke vil følge landets skikke og madkulturer og så meget andet, der er nævnt her ..
Husk at det er institutionens ledere, der - angiveligt i samarbejde med et forældreudvalg - har valgt at oprette disse forbud.

Endnu engang tak for støtten! Den har allerede vakt opmærksomhed og jeg tror vi kommer til at læse lidt mere om emnet i ekstrabladet i morgen ;o)