Ja-tak til svin


Gæst

/ #164 Jeg mener at denne gang går institutioner som nægter at serverer mad med svinekød i over grænsen.

2013-07-17 05:54

Jeg mener at denne gang går institutioner som nægter at serverer mad med svinekød i over grænsen.
Da vi jo bor i Danmark. Fint nok at man vil tage hensyn til muslimske børn, men derfra så til at "forbyde" svinekøds holdige produkter i køleskabet,er at gå langt over stregen. Jeg mener dette må være ministerens ansvar.

Jeg vil lige sige at jeg ikke selv har børn, men kan godt sætte mig ind i problemstillingen her.

Grundlæggende mener jeg ikke,at man skal lefle for en bestemt befolkningsgruppe og overdænge dem med særbehandling og privilegier. Man skal da tage hensyn til alle uanset hvem man er, og hvor man kommer fra.

Jeg har det sådan, at kommer man ude fra den store verden og vil bo i Danmark, så må man indordne sig. Kan man ikke det, så er det hjem igen uden pardon. Især folk som kommer her til af bekvemlighed, fordi de ikke kan "tåle" at være i hjemlandet bedes holde sig langt væk fra Danmarks grænser. Kriminelle skal sendes hjem til egne lande, hvis ikke de er statborgere her i Danmark. Uanset om de er opvokset her eller ej skal de formenes ad gang hertil igen, resten af deres dage!

Jeg savner handling fra vores Dvaske Levebrøds Politikkere (DLP'er) på Christiansborg, som jeg oplever som en gang dovne, usolidariske, hæmmede, intolerante, eu-tøjter. Tag dog og få skiftet Hele Folketinget ud én gang for alle uanset partifarve!!!