Protestér imod Omos udvisning af Danmark!

Susanne

/ #84 Lyver Omo?

2013-06-27 13:09

Er vi blevet taget ved næsen ..?
Amnesty skylder en forklaring.
Omo, den nigerianske kvinde som er handlet, som har angivet sine bagmænd og får dem dømt.

Hun opfylder alle betingelser for at få asyl. Hvorfor tøver Bødskvov??

Der må jo være en grund til justitsministeren ikke bare lige gav hende asyl.

Sagen stammer fra 25 juni 2012:

'3 børn i klemme mellem jura og politi'. Alle blev frifundet fra den påståede menneskehandel: - For tre måneder senere, da dommen endelig falder, bliver ægteparret frikendt for såvel menneskehandel som øvrige bestialske forbrydelser. Kun får moren en dom for rufferi – et forhold, hun selv har erkendt.

Retten afgør, at hun har fortjent en straf, der passer præcist med de syv måneder, hun havde siddet varetægtsfængslet.

Nogen udvisning kommer ikke på tale, og både moren og stedfaren bliver løsladt straks efter domsafsigelsen. Børnene vender snart efter tilbage til deres normale hjem.

Sagsforløbet havde været særdeles specielt. Politiet og anklagemyndigheden holdt sig stort til aupair-pigens vidneudsagn (Omo var au-pairpigen).

Men det tiltalte ægtepar, deres advokater og JK gik i gang med at finde beviser og vidneudsagn, der understøttede dem. Dem var der masser af. I nogle tilfælde undlod politiet ifølge JK at foretage afhøringer af personer, som han henviste dem til, og som ville give en anden udlægning end aupair-pigens.

Men oplysningerne kom frem i retten, og det blev godtgjort at aupair-pigen på en række punkter havde givet lodret forkerte oplysninger.

Hvad aupair-pigens motiver har været for at afgive forkerte forklaringer, er der ikke sikkerhed om. Men meget tyder på, at hun har ønsket at opnå en opholdstilladelse. Det har man mulighed for, hvis man er offer for menneskehandel.

Hvilke motiver politiet og anklagemyndigheden havde for alligevel at forholde sig så ukritisk til aupair-pigens forklaring, er der heller ikke sikkerhed for. Omo havde bl.a. fortalt politiet, at hun havde mødt den senere tiltalte mand i Nigieria, hvor han havde lokket hende til Danmark.

Men på det tidspunkt var han slet ikke i Nigeria. Hun fortalte også, at hun var forældreløs (noget,der hjælper i asylsager). Men senere fandt man faren og en kvinde, hun havde sendt penge til, som havde præcis samme navn som den angiveligt afdøde mor,og som hun også kaldte mor.

Teriminolgien om "købt og solgt" hører hjemme i sager om menneskehandel. I denne sag er der ikke konstateret menneskehandel.

Pinligt hvis en eller anden af de godgørende organisationer har instrueret hende i hvad hun skal sige. Inden folkestemningen går helt amok på Bødskov var det måske en idé at befolkningen blev orienteret om hvorfor Omo ikke får asyl.

Og det må efterforsket om hun betingelserne for asyl er opfyldt:

1) Kvinden er handlet.

2) Kvinden angiver bagmænd.

3) Bagmænd bliver dømt.



Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...