Protestér imod Omos udvisning af Danmark!

Nigerianske Omo Amenagawon kom til Danmark som 20-årig, i den tro at hun skulle arbejde som au pair.

Virkeligheden viste sig hurtigt at være en anden. Hun var én af mange handlede kvinder, der blev tvunget til at sælge sig selv på danske bordeller. Bagmændende tog pengene!

Omo Amenagawon fik nok - hun stod som den første handlede kvinde i Danmark frem med navn og ansigt. Hun vidnede mod sine bagmænd og samarbejdede med det danske politi. Bagmændende blev idømt fængselsstraf.

Alt syntes godt, men under retssagen blev hun kontaktet af bagmændendes netværk i Nigeria. Omo og hendes kun 1-årige søn modtog dødstrusler fra dem.

Hun søgte asyl til hende selv og hendes søn, men har nu fået afslag - blandt andet, fordi hun kun er blevet truet på livet én gang, lyder en del af forklaringen.

De frygter nu for deres liv, hvis de skal sendes tilbage til Nigeria - og de er derfor gået under jorden et hemmeligt sted i Danmark.

Støt Omo med din underskrift - vi kan ikke være os selv bekendt i Danmark, hvis vi udviser hende.
Jeg vil sende underskrifterne til justitsministeriet og bede dem om at se på hendes sag igen.

 

Underskriv denne indsamling

Jeg giver med min underskrift annette buur tilladelse til at overdrage mine oplysninger i denne formular til vedkommende som har indflydelse på denne sag.

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Bemærk venligst at du ikke kan bekræfte din underskrift ved at svare på denne meddelelse.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...