NEJ tak til den nye offentlighedslov

leif

/ #2118 Re: Re: Re: Tankeeksperiment Re: Re: Re: Vedr. SF

2013-06-04 12:44

#2093: Susanne - Re: Re: Tankeeksperiment Re: Re: Re: Vedr. SF

Hej Susanne

Grunden til at jeg nævner den elitære opstilling på Socialistisk Folkepartis lister er den, at der kunne jo være en SF'er, som pt ikke er i folketinget, men som til næste valg vil sige, at hun/han da ville have stemt imod. Eller én, der faktisk har stemt for, men som så pludseligt og helt tilfældigt uden nogen ydre grund op til folketingsvalget "har fortrudt".

SF's elitære opstillingsmåde gør, at stemmerne - også de personlige - i første omgang sikrer valg til dem, der er øverst på listerne - uanset personligt stemmetal. Så selv om man stemmer på en SF'er, der er/er blevet/lige er blevet modstander af offentlighedslovens ændringer, vil denne stemme gå til dem, der står øverst på listen. Og de øverststående vil jo med meget stor sandsynlighed være for begrænsningerne i den nye lov.

Tak for dit store arbejde. Det er spændende at følge og giver andre mulighed for at se, at det nytter at stille op mod eliten.

Der skal nok komme buh-råb hver eneste gang en hemmelighedslovspolitiker nævner ordet demokrati i morgen, Grundlovsdag (den vigtigste dag i Danmark).

Vh leif