Tillid til det danske politi - også ved branden på Vejlegården

Gæst

/ #21 Politiet

2013-05-30 10:39

Det er jo ikke første gang Sydøstjyllands Politi og anklagemyndighed har optrådt totalt amatøragtigt. Sidste gang fik Birthe Wirenfeldt tre unge mænd idømt lange fængselsstraffe. De tre unge var sørme også mere mørkhårede end gennemsnitsdanskeren, og blev dømt uskyldigt.

Advokaten for de uskyldigt dømte siger:
"Jeg kan godt tillade mig at sige, at sagen har været håndteret amatøragtigt fra systemets side. Udover at det har trukket ud i nærmest en uendelighed, så er der også aspektet i, at tre drenge har oplevet at blive uskyldigt dømt i både landsretten og i byretten. Det er i sig selv fuldstændig horribelt," siger Mette Grith Stage."

Tjah det mønster kender vi alt for godt. Langtrukket og amatøragtigt.

Hvis Birthe Wirenfeldt har behandlet sagen mod de 3 uskyldigt dømte lige så lemfældigt, som vi oplevede i Byretten i Kolding, hvor anklagemyndigheden forsøgte at manipulere med sandheden for at få Amin Skov varetægtsfængslet, så er det ikke underligt at de stakkels unge gutter blev dømt uskyldigt.

Jeg er ikke tryg ved Birthe Wirenfeldts dømmekraft. Hun har nu 2 gange vist at hun ikke magter at nuancere de hensyn hun er ansat til at varetage.

http://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-49913795:advokat-voldtægtssag-håndteret-amatøragtigt.html

http://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-49941874:voldt%C3%A6gtssag-er-tragisk-for-alle-parter.html