Stop sexuelt misbrug af dyr (Forbyd zoofili i Danmark!)

Devils Advocate

/ #353 Tsk tsk

2013-05-19 18:45

Uanset om det bliver gjort ulovligt eller ej så vil folk jo blive ved med det og at sige at ALLE dyr ikke gør det er lyst etc er da en sandhed med modifikationer. Heste etc ville jo sandsynligvis sparke ud etc hvis at de ikke ville have det etc.

Og visse dyr har faktisk ikke noget imod den kontakt. Tvivler på at en hunhund direkte afskyer at blive taget af en mand, da vi anatomisk set jo ikke er større end en hund hvis at man tænker på tykkelsen af knuden etc. Desuden ville et menneske nok tænke på hundens nydelse hvor at en handhund bare tænker på at skyde kanonen af og så komme videre ;)

Og så glemmer i hele argumentet for forskellen mellem Zoophilia og så beastality. Den ene er at man går ind i det med følelser for dyret, ergo man holder af dyret og elsker det og faktisk vil det ikke noget ondt og måske faktisk er en bedre ejer end så mange andre der har dyr ;).

Den anden er så bare at have sex med dyret for sexens skyld, men hvor mange folk knalder ikke bare kun med hinanden for sexens skyld?.

DYRET HAR ALTID DET VALG AT DET KAN GÅ SIN VEJ HVIS DET IKKE HAR LYST......