Bevar KVINFOs mentornetværk - DET LYKKEDES! Ny bevilling, 2 mill.

Bevar Kvinfo's mentornetværk

/ #98 Tidligere mentorpar er i dag partnere

2013-04-25 10:12

"Da jeg mødte Hannah, kunne jeg mærke, at hun var noget helt specielt. Hannah har et stort drive, hun er dygtig, viljefast og professionel”. Sådan siger Helle Sæthre til ugebladet SØNDAG om sit første møde som mentor for australske Hannah West i KVINFOs Mentornetværk. I dag er de to kvinder partnere for en succesfuld virksomhed, der sælger tørklæder.

Helle Sæthre er gået ind i rollen som mentor, fordi det er meget givende. ”I bund og grund har det afsæt i et ønske om at give noget videre, men det handler også om solidaritet og konstruktiv sparring. For det er ikke kun givende at være mentor, man får også meget igen”, siger Helle til SØNDAG.

Dette er et af mange eksempler på, hvordan KVINFOs Mentornetværk er med til at åbne det danske samfund for mænd og kvinder med udenlandsk baggrund. Mentornetværket har hidtil været finansieret af Folketingets satspulje. Men i begyndelsen af april kom det frem, at projektet ikke indgår i den aftale for 2014-16, som Folketingets partier bag satspuljeforliget har indgået. Derfor er der risiko for, at Mentornetværket skal lukke fra årsskiftet.