FJERN LOFTET OVER SYGEDAGPENGENE

MB

/ #23 bliv rask - nu

2013-04-12 02:49

man ved at ens samfund er på vej den forkerte vej, når man ikke længere giver sine syge, handicappede og ældre en værdig og respektfuld behandling, og det gør man ikke nu.

jeg er selv sygemeldt på 3. år pga en arbejdsskade, godkendt i arbejdsskadestyrelsen, men kommunen og lægerne har været 3 år om stadig ikke at finde en diagnose eller en afklaring på om jeg kan få fleksjob, eller om jeg skal arbejde mig helt i stykker, ødelagte knæ,hofter,skuldre,albuer, nakke og håndled er ikke helt nok, når man bor i vest, man skal helst være død.
hvordan kan man kræve at folk skal blive raske på 52 uger, hvis ikke lægerne kan finde ud af hvad der er galt, og kommunen ikke er interesseret i at afslutte sagen, da det koster mere at have en borger i fleksjob/ på førtidspension end det gør at parkere dem på kontanthjælp, der er intet incitament for kommunen, i at fremskynde sager, det er gratis og straffrit for den at smøle. de eneste som straffes i disse sager er borgerne, indtil videre har det kostet mig 250.000kr at få en arbejdsskade, og jeg kan ingen erstatning få da der endnu ingen diagnose er fundet.

sikke en værdig behandling, der er noget galt i DK, og det er ikke Dybøl mølle som maler forkert!