afskaf pension til folketingsmedlemmer

Brian. R

/ #75 Re: jeg fik en mail..

2013-03-04 11:26

#1: -

hej alle jeg fik denne mail, som jeg gerne vil vise jer:

Hej Henrik.

Her er en liste som jeg har lavet over hvordan man kunne få Danmark lidt i rigtig retning igen.

Jeg ville ønske at jeg havde helbredet til at kæmpe imod politikkerne, men jeg her været syg siden jeg blev påkørt tilbage i 2003 og været ægtefælleforsørget siden 2007.

Så p.g.a. reglen gensidig forsørgerpligt fra 1926, har vi idag en kæmpe gæld og min mand har mistet sit firma, da det ikke kunne bære at forsørge 5 mennesker.

Vi lever idag for kr. 3.000,- om måneden til mad, tøj, benzin , gaver til fødselsdage o.l., så jo vi ved hvad det vil sige at leve i almindelige Danmark. Jeg håber at politikkerne kommer ud af deres bobbel en dag og ser Danmark som det virkeligt er.
Det er nemt at lave regler når man ikke selv skal følge dem.

Liste:


1. Drop børnepension til politikker børn, det er jo ikke børnene der arbejder, så hvorfor skal befolkningen betale for politikkernes børn?

2. Drop landsindsamling til fordel for alle andre i verden og lav en til fordel for alle de danskere som p.g.a. diverse afgifter ikke længere kan betale simple ting som vand, el og gas. Jeg kender til flere familier som ikke har vand og derfor lever af regnvand som de koger. De bliver nødt til at spare på regnvandet så når deres børn skal i bad, bader man flere i det samme kar og vand. Sådan er det i virkelige Danmark.

3. Drop de dyre ministerbiler og gå over til f.eks. Kia Picanto el. Hyundai i10, det er små økonomiske biler, med 5-7 års fuld garanti og billig vægtafgift.

4. Når vi alle skal yde noget mere og betale det hvide ud af øjnene, så er det da skræmmende at vores egen statsministers mand har kæmpet med næb og klør for ikke at skulle betale skat i Danmark.

5. Stop med at betale børnepenge til polakker og andre som arbejder i Danmark, bare fordi de i Polen har børn, hvad har det med Danmark at gøre.

6. Sæt ministerlønningerne ned, da de slet ikke svare overens med hvad en minister laver. En som arbejder i hjemmeplejen eller en brolægger eller kassedame har et lige så hårdt job, deres er bare et fysisk hårdt job.

7. Drop 4 års dagpenge til ministre og kom ud af boblen og lev på de samme vilkår som alm. Danskere.

8. Drop livslang ministerpension allerede efter 1 år på posten, sådan er tingene ikke skruet sammen i virkelige Danmark.

9. Drop gensidig forsørgerpligt sådan at det kan betale sig at tage et job. Er du gift med en der er kronisk syg, vil det i Danmark ikke kunne betale sig at tage et arbejde og mange vil faktisk ikke have råd til at tage et arbejde da man så ikke vil kunne betale mad til sine børn. Lønnen skal være på mere end kr. 32.000,- pr. mdr. før skat, da udgifter til transport stiger når man arbejder.

10. Drop de skyhøje repræsentationsudgifter som langt de fleste ministre slæber i deres kølevand.
11. Drop censur på klager til ministre, det får ministrene til at fremstå som komplet uærlige.

12. Drop spindoktor nr. 2, hvis en minister ikke kan klare sig med 1 spindoktor, så er ministeren simpelthen ikke dygtig nok til ministerposten og bør gå af.

13. Beslut at vi i Danmark skal rette op på vores egen økonomi før vi skal redde alle andre og lad os i 3 år være længere nede på listen over ulandsbistand og brug så de penge på at fjerne nyindførte afgifter samt gensidig forsørgerpligt. Jeg er enig i at man skal give til ulandsbistand, men når Danmark skraber bunder og vi i Danmark behandler dårligt stillede værre end værst, så behøver man ikke ligger øverst på listen over ulandsbistand, så er der et klart behov for at politikkerne begynder at se på virkelige Danmark.

14. Stem om EU, og lyt til befolkningen, det er jo trods alt dem der har stemt jer ind.

15. Stop med at lave løftebrud og begynd at stå ved jeres ord eller gå af og overlad posten til en som er værdig.

16. Få kontrol over kommunerne igen. Der er et problem med kommunerne når en undersøgelse lavet over 13 jyske kommuner viser at 9 ud af 13 kommunen har en fejlprocent på 100 % i deres afgørelser i forskellige sager og nej, det er ikke tilfældigt, det er det der hedder kassetænkning på højt plan.

17. Fjern den regel om at man ikke kan være syg fordi man er under 40, for jeg er et levende bevis på at det kan man sagtens og jeg er uden skyld, da jeg blev påkørt bagfra af anden bilist som var uopmærksom og det har gjort at jeg de sidste 9 år ikke har været i stand til at forsørge mig selv og den pligt har derfor hængt på min mand som til sidste ikke kunne mere og i dag ikke har noget job men gæld det har vi millioner af da det er dyrt at være udstødt i Danmark. Vores liv vil aldrig blive godt igen, det har kommuner, regler og regeringer sørget for, men det skær i mit hjerte at det går ud over mine 3 børn, da vi kun er ca. kr. 3.000,- at leve for om mdr. til 5 mennesker.

Hilsen Sanne