Restaurant Vejlegården

Kontakt forfatteren af dette andragende

Dette debatemne er skabt automatisk af underskriftindsamlingen Restaurant Vejlegården.

Gæst

#51 Re: Re:

2012-08-29 16:14

#50: - Re:

Må indrømme jeg synes det er synd, at mange danske mennesker ikke kan se hvad 3F kæmper for, fordi de slås for at den alm danske løndmodtagere betaler kontingent hos dem og ikke hos andre fagforeninger. Så jeg er nød til at skrive under, jeg ved kampen ikke kun er vigtig for Vejlegården, men for danskerne generelt, sådan at vi kan sikre at arbejderne får ordentlig forhold.

ClausEberhard

#52 Vejlegården / Frihed

2012-08-31 01:02

Selvfølgelig støtter jeg da Vejlegården, Amin Skov og Vejlegårdens dygtige ansatte i deres kamp for frihed og mod 3F's tyranni. Dbh. Claus Hjortholm Eberhard
gæst

#53 Re: Re: Re: Re: Re: Hvad?

2012-09-03 02:31

#17: liselotte Fallesen - Re: Re: Re: Re: Hvad? Den efterfølgende måned får han ifølge klageskriftet kun 17.000 kroner i løn, hvorefter han fyres - uden at få hverken løn i opsigelsesperioden, feriepenge, pension eller afregning for ikke afholdte feriefridage. Det udgør i alt knap 50.000 kroner

Man skal være fuldkommen idiot for at ville ansatte nogen som helst under de vilkår! Jeg undrer mig bare at det er stadig nogle uintelligente mennesker, der gider at skabe arbejdspladser her i landet, for det er ALT for dyr og risikabel affere! Tak til 3F fordi de skaber arbejdspladser i Tyskland, Sverige, Ukraina, Poland og ike mindst Kina

Claus Brian Pedersen

#54 Re:

2012-09-03 07:28

#37: Helle L -

Helle det har jeg ved flere lejligheder spurgt om, men det kan man ikke få et svar på. Det for mig ser meget underligt ud at stort set samtlige pizza restauranter i Vejle er uden overenskomst. Men de kan gå fri, Hvorofr mon dog???

claus

#55 Re:

2012-09-03 11:25

Enig. 3F varetager egne interesser og er totalt ligeglade med den enkelte persons ret til det frie valg. Hvis Vejlegården var en dårlig arbejdsplads ville medarbejderne heller ikke arbejde der.

Claus

#56 3F hvad har de gang i?

2012-09-03 11:27

Hvorfor går man ikke efter at ramme de restaruanter der ikke har overenskomst? Stort set samtlige restauranter med udenlandsk arbejdskraft har ingen overenskomst, snyder med skat og moms og bidrager ikke til samfundet. Hvornår vågner 3F op?
Claus

#57 Re: Re: Hvad?

2012-09-03 11:29

#6: Amin Skov Badrbeigi - Re: Hvad? 

 Amin du kæmper en sag vi alle støtter

Bjerggaard

#58 Re:

2012-09-04 12:27

#1: -

Kniber det interessen for Vejlegården siden man laver denne indsamling ;-)

Bur der ikke stå sådanher:

"Synes du det er fint, når en arbejdsgiver i grådighedens navn vælger at bruge en overenskomst, der giver de ansatte længere arbejdstid, dårligere løn og generelt dårligere forhold?"

Gæst

#59 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hvad?

2012-09-04 20:31

#24: BB35 - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hvad?

BB35.

Jeg finder det meget usmageligt, at du udspreder usandheder om virksomhedsoverdragelse

uden nogen former for dokumentation.

 

 

 

 

 

 

jenswell

#60

2012-09-06 12:53

3f er syge i hovedet og burde udslettes
Mr A

#61 Re:

2012-09-06 13:01

#2: Helle -

Flot helle. Så du synes at selvtægt fra rockernes side er helt ok, i forhold til 3F der overholder loven. Hvilket samfund ville vi ikke leve i, hvis du skulle smile hele tiden.

Jernet

#62 Re: Hvad med os som skal søge 2 job om ugen.

2012-09-06 13:18

#4: UK - Hvad med os som skal søge 2 job om ugen.

Hverken post eller skrald er betalt med skattekroner. Posten er financieret gennem reklamer og "frimærker" mens skraldemanden bliver betalt af hver enkelt matrikels ejere.

Jernet

#63 Re: Hvad med os uden Overenskomst????

2012-09-06 13:20

#3: KB5 - Hvad med os uden Overenskomst????

Hvad med om du meldte dig en i en istedet for at hyle op omkring at du ikke får hjælp når du ikke er.

Leutschuk

#64 Vejlegården

2012-09-06 13:25

De fleste fagforeninger er ikke andet end en flok Mafioser ved det fra Taxa konflikten i Århus der kørte jeg selv og blev kaldt skrugbrækker selv om jeg ikke stod i nogen fagforening.

Længe leve Restaurant Vejlegården.


May the warm winds of heaven blow softly on you home, And the Great Spirit, bless all who enter there, May your moccasins make a happy tracks in many snows, And may the Rainbow Always toutch your shoulder.
Steffen

#65 Re: Re: Hvad?

2012-09-06 13:32

#6: Amin Skov Badrbeigi - Re: Hvad?

Du siger tit det ikke har med økonomi at gøre Amin. Men hvordan forventer du at nogen skal tro på det, når det hele i sidste ende betyder flere penge for dig hvis du ikke har og mindre hvis du har overenskomst med 3F? Det er jo logik. Når man læser (og forstår) de 2 overenskomster, er der for mig INGEN tvivl om hvilken tjener de ansatte bedst. Tillad mig at spørge hvad en af dine ansatte skal gøre hvis de en dag brækker et ben og skal være sygemeldt i mere end 8 uger? Bare ærgeligt? Du nævner tidligere forpagtere som undskyldning for ikke at efterfølge deres krav på tilgodehavende. Er det ikke der du bryder reglerne om virksomhedsoverdragelse?     nærmere bestemt § 2. Overdrages en virksomhed eller en del heraf, indtræder erhververen umiddelbart i de rettigheder og forpligtelser, der bestod på overtagelsestidspunktet i henhold til 1) kollektiv overenskomst og aftale, 2) bestemmelser om løn- og arbejdsforhold, der er fastsat eller godkendt af offentlig myndighed og 3) individuel aftale om løn- og arbejdsforhold.

Du snakker om frihed men ser stort på dine nuværende og fremtidige ansatte.

Jeg ønsker på ingen måde at din restaurant skal køre videre fordi du vil lave MINE grundlæggende forhold om. Hvis du ikke kan køre dit firma (det være både din restaurant og dit rengøringsfirma) under lovlige forhold er det måske fordi der ikke er behov for dem. Jeg elsker frihed mere end noget andet på den her jord men jeg har meget meget svært ved at se DIN frihedskamp. Der er kun 1 vinder og det er jo arbejdsgivere. Mens alle andre bare skal håbe at folk som dig er i godt humør når der skal handles løn. Lad være med at lyv Amin og så indrøm det HAR noget med penge at gøre. Det ville klæde dig senere.

Jernet

#66 Re: Hører ingen steder hjemme

2012-09-06 13:50

#30: Gæst - Hører ingen steder hjemme

Så angrib mig din knolderik. Sikke en omgang fis at fyre af.  Jeg er medlem af 3F og hvis du har et problem med det, så er det kun dit. Tåbe. Jeg ikke kommunist men bevidst om hvem jeg er og hvor jeg kommer fra og ikke mindst hvor/og hvilke vilkår mine børn skal arbejde under. Hvis det gør mig til kommunist so be it. Hvad gør det så dig til? facist? Så langt vil jeg dog ikke gå. Jeg holder mig bare til knolderik. haha

A.H.H

#67 Nu må galskaben snart stoppe

2012-09-06 14:48

Nu bliver der nævnt rigtig mange gange at folk synes det er en tåbelig underskriftindsamling, samt at Amin er med til at underminere den danske model, og dertil har jeg egentlig kun at sige at mit indtryk af amin via medierne har været at han ikke ønsker at underminere den danske model, han siger bare det rigtig mange tænker, nemlig at den danske model trænger til fornyelse. Det vi oplever her er en virksomhed som ønsker fornyelse. Vi danskere er et folkefærd der ofte bliver forskrækkede for forandringer vi måske ikke forstår fuldt ud, men i det her tilfælde er der så mange regler og så meget vi måske ikke forstår fuldt ud som gør at nogle pr. automatik tænker at det er dårligt nyt. Hvis Amin ønsker at hjælpe os med at fornye den danske model, så lad ham. Jeg synes det er udmattende at høre om folk der udtaler sig om denne sag som ikke har forstand på emnet. Før konflikten hørte vi aldrig til begrebet, og mange mennesker kendte måske ikke engang til det. Nu er det et ord selv de mindste børn kender. Hvad angår vejlegården samt personalet så havde jeg i lørdags en rigtig positiv oplevelse hvor betjeningen var smilende og i godt humør. Det så umiddelbart ikke ud til at de smilte fordi de var påtvunget det, men lige så meget fordi de selv ønskede det på trods af en ellers travl aften for dem. Hvis disse tjenere var utilfredse så ville man formegentlig kunne mærke det på dem, og da dette ikke var tilfældet så må man jo gå ud fra at de er helt ok med deres situation på arbejdspladsen. I Vejle findes der restauranter hvor der ingen overenskomst er overhovedet. En af disse har jeg forsøgt at søge job hos som tjener. Min løn ville være 100 DKR i timen, mine arbejdstimer ville være ALLE DAGE, MANDAG - SØNDAG fra 15-21, uden tillæg i weekenden. Hvorfor har 3F ikke kigget på virksomheden. Det er ikke en lille restaurant men nærmere dobbelt så stor som Vejlegården.
Hvad angår at det er en tåbelig underskriftindsamling der kan fuskes med synes jeg er noget mærkeligt noget at sige, den er jo ikke anderledes end dem man kan skrive under på, på gaden?

Og til AMIN SKOV - Efter min positive oplevelse i weekenden med dit skønne personale samt den rigtig gode mad har det vakt en smule undring hvorfor dine ansatte ikke har udtalt sig om hvordan det har det på arbejdspladsen. Jeg savner at få af vide i medierne hvordan de har det med udtalelser og citater fra dem - ikke fordi jeg tror de har det skidt men fordi jeg tror de har det godt, og nogle vil måske undre sig hvorfor de er så passive i denne konflikt. Jeg takker for en god aften i lørdags og ser frem til at spise der igen snart. Held og lykke med kampen, jeg håber du opnår dit mål.
A.H.N

#68 Re: Re: Re: Hvad?

2012-09-06 14:53

#65: Steffen - Re: Re: Hvad?

Steffen... Nu nævner du en rigtig flot paragraf, og når du nu har styr på det som du jo påstår, så burde du også vide at hvis restuationen har været 100% lukket imellem overtagelsen så overtager han ikke gæld! Amin startede UDEN ansatte og ansatte derefter! ERGO så overtog han ikke den tidligere ansatte samt gælden fra den tidligere arbejdsgiver. 

Men det vidste du vel godt ik? Du har jo styr på paragrafferne!

Dette indlæg er blevet fjernet af dens forfatter (Vis detaljer)

2012-09-06 15:20


formelvee

#70 Re: Hvad?

2012-09-06 15:35

#5: BB35 - Hvad?

NInden du siger de blev snydt af Amin - skal du lige vide en ting, og det er at de var en del af det konkurs bor som bl.a. 3F formanden selv sad i bestyrelsen for.

Ved overtagelsen stiftes der et nyt firma af Amin - og der mener de at han hæfter for den løn-gæld som han IKKE har stiftet.

 

Steffen

#71 Re: Re: Re: Re: Hvad?

2012-09-06 16:16

Det er overdraget som konkursbo så jo det gør han.  https://www.retsinformation.dk/forms/r0710.aspx?id=29514 her så kan du selv læse det hele. Hvis du tør. Iøvrigt har den været 100% lukket 3 gange før. Og jeg tror ikke de andre ejere/forpagtere eller hvad det så end har været, har været fritaget for disse betingelser. Det står Amin frit for at lave sin helt egen restaurant og derved være fri for den slags problemer. Det har han ikke valgt, og derfor står han til ansvar for lovgivningen på området. Kan Amin garantere at han ikke til næste år (hvis vi forestiller os at lovgivningen blev lavet om og det blev ulovligt at blokere blot de har overenskomst) at han ikke ville tage en polsk eller kinesisk overenskomst, som har helt andre præmisser? Eller kan du A.H.N? Det vil jeg gerne vide.

FFF

#72 Re: Re: Re: Re: Re: Hvad?

2012-09-06 16:25

Mogens 20

#73 De røde tosser fra fortiden

2012-09-06 18:34

Underligt at man kan få sig selv til at stå med en rød fane i hånden og tro man kan true andre til at melde sig ind i en bestemt fagforening. Jeg vil opfordre alle de røde tosser til at gå ud og arbejde i stedet for at stå der med sure miner. I er totalt til grin. I skulle hellere værdsætte alle de selvstændige her i landet der knokler 60 - 70 timer i ugen for at få butikken til at gå rundt, og som også er skyld i at i selv har et arbejde. Hvor bliver taknemligheden af? I er en skamplet på det Danske landkort, og burde alle have bukserne ned og have en god gammeldags gang prygl.
hgh

#74 facisme

2012-09-06 18:53

At tale for et ikke-frit valg i et demokrati er facisme... det er i hvert fald ikke demokratisk:-(
Det er frygteligt der er så mange fjolser derude som vil bestemmer over andres ret til det frie valg...

Den danske model er en konvention og debatten fra 3F sympatisører, venstre-orienterede politikere og 3F tyder på at det er et politisk tabu... Hvis de ikke vil tale fornyelse sker der med så mange andre gange man har haft et tabu - man ender med at overtage "fjendens" overbevisning... Nøjagtig som da SF lige pludselig blev hardliners i udlændinge debatten (på trods af at have skældt ud på DF i 1½ årti) og da venstre pludselig blev garant for veldfærdsstaten...

Gæst

#75

2012-09-06 22:24

jeg husker som ung bartender i indre københavn, hvordan skarer af fagforeningsmænd med ølmaver og kommunistiske faner besatte små virksomheder i Nyhavn og fysisk forhindrede gæster og leverancer i at komme ind. Kom politiet og forhindrede dem i det slap de rotter løs i restauranterne og de gæster der forlod restauranterne blev fulgt af skældsord, spyt og ølkapsler. Jeg kan huske at jeg som historiestuderende med det samme kom til at tænke på 30'ernes Tyskland og det jeg havde studeret omkring Hitlers SA-grupper, der fungerede som gadens parlament for nazistpartiet. derfor gyser det i hele min krop når jeg nu ser de totalitære faner rejse sig igen over en uskyldig mindre virksomhed. Håber i holder ud igennem jeres belejring og vid at vi er mange der støtter jeres sag:)