Vi vil kunne leve i fred for POLITIKERNES gæster i Danmark - OPDATERET

Vi vil kunne leve i fred for POLITIKERNES gæster i Danmark - OPDATERET / Beskeder / Opdateret version / Kommentarer


Gæst

#1

2017-08-15 12:14

Tror dog næppe denne underskriftindsamling evner at flytte nogen politikere overhovedet, de er alle uden undtagelse godt og grundigt sovset ind i EU-diktaturets islamisering af Europa og følger indgået aftaler med 16 muslimske lande Euromediterranien-aftalen og Barcelona erklæringen 1995 som hver for sig beskriver hvorledes Europa´s befolknings udskiftning skal forløbe de kommende 30-40 år. Aftalerne har været offentlig tilgængelig siden 2006, men desværre stadig kun få gider at læse eller interessereret i særdeles vigtig fakta.

Gæst

#2

2017-09-02 20:22

Ja Hanne og når det går op for etniske danskere hvad det er de vil, så er det desværre nok for sent . Mogens Glistrup sage det allerede i 1972
De yngler som Ro---r Og når de bliver mange nok så overtager de landet. At der så er kommet mange andre mellemøstlige og afrikanere til gør det jo ikke bedre, alle muslimer, Eller som Glistrup sagde muhamedanere.
Manden får desværre ret. P.G A blødsødende humanister og latterlige politikere, og så kommer dommere lige til.
De kan nemlig ikke finde ud af at udvise, fordi de er bange for EU og menneskeret kommisionen,.
Så Hanne dem vi skal have smidt ud er dommere og politikere. Som det ser ud nu er det eneste de går op i er at give til de rige ( skatte lettelser ) og straffe de dårligst stillede Danmark er de lige glade med. Deres løn og pension er jo hjemme.
Derfor deler jeg gerne.



Gæst

#3

2017-09-30 20:21

Den åbner ikke siden når man skal bekræfte sin underskrift. Dvs man kan ikke bekræfte og dermed ikke skrive under. Giver du en melding når det er i orden?

Gæst

#4 Re:

2017-10-01 21:09

#3: -  

 Jeg kan se, at der kommer underskrifter ind, så systemet ser ud til at virke. Prøv venligst igen. Årsagen kan også være, at du allerede har skrevet under. Kh. Hanne


Gæst

#5

2018-01-15 23:35

Af hjertet tusind tak til den, der har købt fremhævelse af denne underskriftindsamling. Også et KÆMPE tak til alle Jer, der hjælper til med at dele budskabet. Kh. Hanne


Gæst

#6 Hvilken selvmodsigelse.. Magen til intolerance..

2018-05-21 10:18

Hvilken selvmodsigelse at agitere for intolerance, lukkethed, ufrihed og generel manglende samhørighed, når det samtidig er det i italesatte som Danskhed.

I skulle prøve at hører jeres egne udtalelser, og se hvor snævertsynede og fremmedfjendske de fremstår. I burde skamme jer. Jeres fordringer er stik modsat den danskhed i definerer jer med..