9A til Refshaleøen

9A til Refshaleøen / Beskeder / Så er det nu! / Kommentarer


Gæst

#1

2016-03-27 10:49

Har sendt følgende besked til politikerne ovenfor:

Kære alle sammen

Jeg vil meget gerne henlede jeres opmærksomhed på at Refshaleøen de sidste 5-6 år har udviklet sig til at blive København´s nye mekka og kreative legeplads for musikere, kunstnere, designere, teater- & filmfolk.

Samtidig er der sket en eksplosiv udvikling indenfor afholdelse af diverse events - f.eks. Copenhell, Distortion, Uhørt Festivalen, Kulturhavn, Move Festival og i juli måned tillige koncert med et af verdens største koncertnavne Rihanna - og markant flere besøger øen dagligt og i weekenderne tiltrukket af nye attraktioner som f.eks.:

Blocs & Walls
Set-Up Studierne
B&W Grand Ballroom
Restaurant Amass & Amanns Køkken
Copenhagen Beach
Copenhagen Paintball Arena
Halvandet
Musikværftet
Teaterøen
Musichouse Cph & 1stBooking

Jeg repræsenterer sidstnævnte og vi forventer at afholde ca. 150 arrangementer i 2016, der spænder vidt fra gratis Yoga & Meditation - sponseret af Refshaleøens Ejendomsselskab - til produktionsøvere med diverse bands, foto- & filmoptagelser, mode- & frisørshows, virksomhedsseminarer, bryllupper, firmafester og events.

Alle vore brugere efterspørger bedre offentlig transport til og fra øen da det tager forholdsvis lang tid med linie 37 at komme til Metroen eller Hovedbanegården, der er langt imellem - fra 30 minutter og helt op til 1 time - og den kun kører indtil midnat.

Da vor location ligger blot 25 meter fra buslinie 37´s endestation (tidligere linie 40) har vi kunnet følge med i behovet og det er givet at endnu flere vil benytte linie 9A og den offentlige transport til øen, hvor mange i dag er mere eller mindre tvunget til at benytte egen bil pga. den ringe forbindelse med alt for store intervaller.


Mange venlige hilsner og
fortsat God Påske Emoji

Henrik Jarltoft
Tlf nr.: +45 2332 8424

http://www.1stbooking.dk/