Nej til Manus nye service lov

Kontakt forfatteren af dette andragende

Dette debatemne er skabt automatisk af underskriftindsamlingen Nej til Manus nye service lov.


Gæst

#1

2015-01-19 13:32

Har en datter på 10 , som er multi hsndicappet
Genetisk rett syndrom uden diagnose fordi der er 30.000 gen at undersøge og derfor ingen hjælp fra det offentlige . Hun har fået diabetes 1 for 2 år siden og har ikke et sprog og kan ikke udføre det at ta insulin el fortælle om hun har det godt el dårlig , , hendes sukkersyge er ikke avelig da inge har det og hun har aldrig haft lyst til usund mad mm kun sund . Hun har lige fået konststeret soliose /fejl i rygsøjlen og stopper når hun er udvokset .. Så Manu det er psykisk og fysisk belastende at ha sukkersyge fordi det tar en stor del af de fysiske muligheder og psykisk hårdt at stikke flere gange om dagen og være opmærksom på , hvordan man har det i vores stressende verden ... Ps hun begyndte st få krampeanfald i forbindelse med diabetesen og bliver være med tiden pg hun ikke tåler den langtidsvirkende insulin ..
Jeg orker ikke at skulle kæmpe for den rettighed også da jeg kæmper for hende på det helbredsmæssige og kampen om hjælp til et rimelig normal liv og alt , hvad der ellers er af bøvl i vores samfund for handicappede . Gitte brandt I esbjerg

Gæst

#2

2015-01-19 15:59

Tænk jer nu om!! Måske kan man spare lidt tid på sagsbehandlingen, når der skal vurderes, hvilke hjælpemidler f.eks.diabetikerne har brug for, MEN ikke to diabetikere skal have præcis samme behandling, da der er så mange faktorer, der spiller ind! Ha' dog lidt respekt for vore kronisk syge medborgere, de har IKKE selv valgt at være syge.....og er allerede "straffet" rigeligt, så lad dog være med at forringe deres muligheder for at ha' et tåleligt liv! Istedet burde I ændre på, at mange har store udgifter til insulin!
DETTE LOVFORSLAG ER EN OMMER!
Venlig hilsen Kirsten Yde Dahl ( mor til pige, der som 4årig fik diabetes type1...hvilket er 16 år siden)

Gæst

#3 spar nu betal senere!!

2015-01-19 22:01

Det lyder som noget der er løgn!! 

Tænk dog på livskvalitet og når det så handler om penge, så regn lige på langtids konsekvenserne af at spare de penge!!  

Argh det dur bare ikke?!!!

Diætist Tove Kvist