Samarbejder med BRIKS

Kontakt forfatteren af dette andragende

Dette debatemne er skabt automatisk af underskriftindsamlingen Samarbejder med BRIKS.


Gæst

#305

2015-02-18 15:41

https://www.youtube.com/watch?v=h2CT4Y13kaU

and there is more to eat for the poor and hungry people

 


Gæst

#309

2015-02-18 23:29

hov hov, jeg synes li vi skal starte her , ( i skal ikke tro at sep 11 går i glemmebogen ), vi glemmer aldrig at vesten stod selv bag sep 11 og angreb usa, for så at bruge det som undskyldning til at invaderer og gå i krig med muslimmer i mellemøsten og slå så mange muslimmer ihjel og sætte muslimmer op imod hinanden , i tror at muslimmer er dumme, men muslimmerne ved alt det i går og laver og pønser på. 


Gæst

#318

2015-02-18 23:57

vesten er gået over til nye avancerede måder at skabe krig og had mellem folk med forskellige religioner og hudfarver. de har (think tank) der sidder på fuld tid og tænker på hvordan de skal skabe splid mellem folk, (er det ik vildt sygt) de er en flok galninge uden moral og medfølelse for andre mennesker.

de bruger deres medier til at disrespekterer andre religioners profeter og alt andet de kan få finger på der kan skabe splid mellem folk. også sidder de og fisker, ( det vil sige de sidder og venter til der er nogen der hævner sig , og det er så det , de har ventet på, så de kan blæse det vildt op i deres medier og sætte folk op imod hinanden. 

det er fuldstændig vanvittig, at de hele tiden sidder og finder på nye metoder at sætte befolkningen op imod hinanden , så de kan tvinge deres manipulation nation police state/surveilance state illuminati new world order igennem.

      ( det er en ny trend som der helt sikkert skal advares seriøst om.)