STOP SALG AF ROUNDUP TIL PRIVATE HAVEEJERE

ROUNDUP ER KRÆFTFREMKALDENDE

I mange år har der været mistanke om at RoundUp, som bruges i haver og fødevareproduktion, er til fare for vores sundhed og miljø. Nu er det slået fast: Ifølge WHO er det aktive stof i RoundUp, Glyphosat, sandsynligvis kræftfremkaldende.

Miljøministeriet har derfor sat Glyphosat på listen over farlige stoffer i arbejdsmiljø. Det betyder at ukrudtsmidlet fremover skal håndteres mere forsigtigt end hidtil, når det anvendes af gartnere eller landmænd. Men til trods for de alamerende facts må RoundUp fortsat sælges til almindelige havejerer i lokale byggemarkeder og dagligvarerbutikker. Det må vi have lavet om!

Kampagnen ROUNDUP STOP er igangsat for at få RoundUp taget af hylderne i de danske byggemarkeder og skabt et forbud mod anvendelse af giften i alle landets haver. Det kan godt lade sig gøre. Frankrig og Holland har allerede forbudt brugen af RoundUp og andre sprøjtegifte i private haver. 

SÅDAN KAN DU GØRE EN FORSKEL

Skriv under på denne underskriftindsamling.

Din underskrift kan bidrage til at råbe beslutningstagerne op og påvirke lovgivningen, så RoundUp bliver fjernet fra hylderne i de danske butikker. Sammen er vi stærke og kan blive hørt. Det viste sig sidst i kampangnen FRØ POPUP der med mere end 4600 underskrifter resulterede i ændringer af den danske frølovgivning!

 

På hjemmesiden www.roundupstop.dk kan du finde flere informationer om hvad du kan gøre her og nu for at stoppe brugen af RoundUp i Danmark.

 

 

VI STØTTER ET STOP FOR SALG AF ROUNDUP TIL PRIVATE HAVEEJERE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Husk at bekræfte jeres underskrift.