Red Natursamarbejdet fra lukning

img_3367.jpeg
Byrådet vil lukke Natursamarbejdet! 

Vær med til at redde Natursamarbejdet fra sparekniven og skriv under her.  

Dette skønne sted Natursamarbejdet, hvor børn, unge og voksne fra hele Aarhus kan blive klogere på naturen, biodiversitet, fødevareproduktion, dyrevelfærd og miljøspørgsmål, er truet af en lukning.

Århus Kommune vil nemlig spare 80 millioner kr. på børn og unge og ved at lukke Natursamarbejdet kan de finde sølle 2 millioner kr.

I en verden der er midt i en natur- og klimakrise, vælger byrådet at spare det eneste sted i Århus, der formidler natur til vores børn.
 
Natursamarbejdet får hvert år besøg af 17.000 børn, unge og voksne fra børnehaver, vuggestuer, skoler, botilbud for handicappede, dagplejemødre og en helt masse forældre og bedsteforældre, som besøger stedet med deres børn.
 
Det er det skønneste sted med naturformidling, levende dyr og de dejligste skolehaver.
 
Sådan et sted er så dyrebart for vores børns naturdannelse, forståelse for, hvor vores fødevarer kommer fra og børnenes lyst til at passe på kloden.
 
Vi græder over, at de vil lukke Natursamarbejdet.
 
Du kan hjælpe os! 
  • Skriv under på vores underskiftsindsamling og del den i dit netværk.
  • Skriv til vores Rådmand Thomas Medom og fortæl ham, at det er en helt utrolig vanvittig dårlig idé, han har fået der, som overhovedet ikke stemmer overens med visionen om Århus som grøn by.
  • Kom til høringsmøde på mandag den 31. oktober kl. 16-17 i kantinen på Grøndalsvej 2, 8260 Viby J. Det er også muligt at deltage i mødet online her. 
  • Send et høringssvar inden den 24. november 2022, hvor du støtter bevarelsen af Natursamarbejdet. 
  • Følg med på vores facebookside og tag del i protesten over lukningen.

Anna Windfeldt Thorning    Kontakt forfatteren af dette andragende

Underskriv denne indsamling

Ved at underskrive accepterer jeg, at Anna Windfeldt Thorning vil kunne se alle de informationer jeg angiver på denne formular.

Vi viser ikke din e-mailadresse offentligt online.

Vi viser ikke din e-mailadresse offentligt online.


Jeg giver samtykke til behandling af de oplysninger jeg angiver i denne formular, til følgende formål:Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 1000 mennesker.

Lær mere...