Ja til flere muligheder på Hanstholm Havn

kort_med_tekst_21.jpg

Kære medborger eller gæst i Thisted Kommune 

Undrer du dig også over hvorfor erhvervsdrivende og foreninger bortvises fra Kaj Lindbergs Gade og den østlige del af Hanstholm Havn, når antallet af tomme bygninger og grunde samtidig er stigende? 

Årsagen er den meget restriktive forvaltning af den nuværende lokalplan. Heri fremgår det nemlig, at Hanstholm Havn udelukkende må benyttes til havnerelaterede erhverv. Den gældende lokalplan forhindrer dermed initiativer, der kan bidrage positivt til handelslivet, turismen, fritidslivet og bosætningen i Hanstholm. 

Skriv under her, hvis du også ønsker, at den nuværende lokalplan skal ændres, justeres eller suppleres med tillæg, så flere former for aktiviteter kan finde sted i Kaj Lindbergs Gade og i den nordøstlige del af Hanstholm Havn.

De klassiske havnerelaterede erhverv er en vigtig forudsætning for Hanstholm og de skal derfor fortsat prioriteres højest på Hanstholm Havn, men det må være muligt, at skabe synergi med flere former for erhverv og aktiviteter målrettet de mange mennesker, der kommer på havnen for at nyde havet. Flere muligheder på havnen er afgørende for fortsat udvikling og bosætning i Hanstholm.

Du skriver under på: 

  • At du ønsker en lokalplan, der muliggør sameksistens mellem flere forskellige typer af erhverv og aktiviteter i Kaj Lindbergs Gade og den østlige del af Hanstholm Havn.
  • At du ønsker en reel borgerinddragelse om fremtiden for udvikling af og bosætning i Hanstholm. 

På forhånd tak for dit engagement i Hanstholms fremtid! 

Venlig Hilsen 
Hanstholm Borgerforening,Hanstholm Rådet, Værftet A/S, Havbadeklubben Delfinerne og Hanstholm Surfklub

 


Hanstholm Borgerforening, Hanstholm Rådet, Værftet A/S, Havbadeklubben Delfinerne og Hanstholm Surfklub    Kontakt forfatteren af dette andragende

Underskriv denne indsamling

Ved at underskrive accepterer jeg, at Hanstholm Borgerforening, Hanstholm Rådet, Værftet A/S, Havbadeklubben Delfinerne og Hanstholm Surfklub vil kunne se alle de informationer jeg angiver på denne formular.

Vi viser ikke din e-mailadresse offentligt online.

Vi viser ikke din e-mailadresse offentligt online.


Jeg giver samtykke til behandling af de oplysninger jeg angiver i denne formular, til følgende formål:
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...