Restaurant Vejlegården

Quoted post

Knud Madsen

#102 Forældet dansk model og pampervælde-

2012-12-03 16:00

Jeg håber virkelig at Amin har kræfter til at kæmpe imod dette lede og forældede pampervælde som 3F repræsenterer.
Den tåbelige danske model er med til at holde os alle nede i dyndet på ned i lortet, men det vil pamperne ikke indse ENDNU. Vi skal først have græske tilstande, før vi kan få vendt skuden, men så er det måske alt for sent.
mvh
Knud madsen

Svar

Daxx

#106 Danmark kan ikke eksistere uden DEN DANSKE MODEL

2012-12-21 22:26:34

#102: Knud Madsen - Forældet dansk model og pampervælde-

hej Knud Madsen...

Du nævner vores kære Danske Model, vil du være så venlig at forklarer præcis hvad den består af, således at alle på dette site ved hvad du snakker om, og ligeledes kunne det være godt for dine udtalelse om du kunne forklarer, hvorfor den skulle holder os nede.

Ang Grækenland har jeg svært ved se nogle ligehedstræk mellem deres økonomiske situation og vores arbejdsmarked. Vil du absolut drage sammenligninger med andre, burde du måske bruge vores Tyske og Engelske broderfolk, som netop fik ødelagt deres fællesskab, af nogle personer der mente at man sagtens kan klare sig alene. I skrivende stund kæmper det tyske folk for at få en LOVmæssig mindsteløn på 8 euro i timen (ca60kr), mange arbejder til det halve, (du kunne jo prøve at tage til Hamburg, så vil du kunne få det bekræftet). Gad vide hvad vores arbejdsgivere vil aflønne os med, hvis vores overenskomster blev opsagt. Kunne også godt tænke mig at vide om du ved hvad den lovmæssige mindste løn er i DK, bare cirka.

Du bruger ord som pampere, lidt uforstående, eftersom det er arbejdskollegaer der er stemt ind i en bestyrelse for at varetage dine og mine interesser, via et valg. Hvis du er utifreds med noget i dette valg, har du jo mulighed for selv at stille op, eller du ville kunne møde op og udtrykke din mening(er).

SÅ alt ialt Knud Madsen, kunne det være godt hvis du her i den travle juletid, måske kunne finde tid til at besvare mine spørgsmål til dig.

Men uanset trosretning, håber jeg i alle får en glædelig JUL ..

Vh Daxx

youtube to mp3

youtube to mp3

youtube to mp3