Vi vil kunne leve i fred for POLITIKERNES gæster i Danmark - OPDATERET

Quoted post


Gæst

#1

2016-08-12 12:59

Hvordan kan man andet.
Alle muligheder for en fredelig løsning på dette mareridtscenarie (der KUN bliver værre efterhånden som tiden går, og der kommer endnu flere muslimer til) så dette kunne måske sætte skub i tingene så katastrofen afværges uden unødige blodsudgydelser..

Svar

Jørgen

#106 Re:

2016-10-07 18:47:27

#1: -  

Denne underskriftindsamling viser med al tydelighed problemet i Danmark. Nemlig at Danskerene intet har lært af historien. Danmark er ved at blive besat endnu engang. Blot er det denne gang ikke mennesker Danmark kan komme af med. Tilmed mener politikerne at danskerene skal betale for deres ophold i landet.

Og hvad gør danskerene???? De laver digitale underskriftindsamlinger. Og imens hygger "gæsterne" sig med vold, tyverier, voldtægter og andre sjove ting.

VÅGN DOG OP DANMARK! Hvorfor ser vi ikke massive demonstrationer? Stop dog disse latterlige underskriftindsamlinger og kom på gaden. Sæt Danmark i stå. Gør det ubehageligt for "gæsterne" at opholde sig i Danmark.

De skal mærke 24 timer i døgnet at de ikke er velkomne!

Men nej, sådan noget kunne danskerene ikke finde på. Så hellere få ødelagt landet og til sidst overgive det til en flok analfabeter fra jordhuler.