Giv os lydmåleren tilbage!

Quoted post


Gæst

#17 Re:

2016-01-30 20:37

#16: -  

Det tror jeg også Knud! Kom lige i tanke om denne gamle historie - et eksempel blandt mange på at Vestas smører Ålborg Universitet - den med at:  "Eskild Holm Nielsen er dekan på Det Teknisk-Naturvidenskabelige Fakultet på Aalborg Universitet, og han glæder sig over udsigten til at modtage en supercomputer fra vindmøllegiganten Vestas".

Noget for noget

I juni 2015 blev der indgået en aftale mellem Holbæk Kommune og Miljøministeriet om, at måleren skulle benyttes til et større måleprojekt. Een gang for alle skulle man finde ud af, hvor stort problemet med støj fra vindmøllerne er. Projektet skulle til at gå igang, så det var i sidste øjeblik de fik låst måleren inde. Nu kan kun Vestas venner Delta og diverse akkrediterede af industrien selv måle og uden at naboerne kan kontrollere dem. Hvis da ellers måleriet bliver til noget nu. Der kan nok være "juridiske" problemer i mange år. 

Svar

Marie
Underskriftindsamleren

#18 Re: Re:

2016-01-30 20:51:34

#17: - Re:  

 På universitetets hjemmeside står (2012):

 

"Med overtagelsen af Vestas’ computer får vi markant større regnekraft til meget få penge. Det vil styrke vores position som Vestdanmarks tekniske universitet, og det er vi naturligvis Vestas meget taknemlige for, siger Eskild Holm Nielsen. Hos Vestas ser Lars Chr. Christensen, Vice President for Plant Siting & Forecasting, også donationen som et led i det tætte samarbejde, som virksomheden har med AAU. - Vestas er utroligt glade for det langsigtede forskningssamarbejde, som vi har med Aalborg Universitet. Da vi så at sige fik en supercomputer i overskud, var det naturligt for os at donere den til Aalborg Universitet, hvor den fremover kan forbedre forskningsarbejdet yderligere til gavn for både AAU og Vestas. Det er også den løsning, der skaber mest værdi for Vestas, så det er en ægte win-win situation, siger Lars Chr. Christensen." 

kilde http://www.nyhedsarkiv.     aau.dk/vis      +nyhed//supercomputer-styrker    -aau-forskning.cid73347

(Fjern mellemrum i linien for at bruge som link)