Nej tak til statens salg af DONG til Goldman Sachs

Quoted post

Jens Angelsgaard

#12556 WAKE UP CALL!

2014-04-11 20:28

Don CoryDon, Helle Thorning, Mogens Lykketoft, Uffe Ellemann, Lykke Friis, Poul Nyrup Rasmussen, Anders Fogh Rasmussen, Ritt Bjerregaard, Connie Hedegaard, Magrethe Vestager etcetera etcetera er alle medlemmer af Bilderberg/Trilateral Comission - der styres af blandt andet Goldmann-Sachs.

Bilderberg-gruppen, der blev grundlagt af blandt SS-officeren Prins Bernhard, er en politisk realitet, som mainstream-medierne i det store hele fortier. Tøger Seidenfaden var Steering Comitee member af Bilderberg og Executive Member af Trilateral Comission. Også Flemming Rose og Herbert Pundik er bilderberg-associerede.

I perioden 28.maj - 01.juni 2014 holder Bilderberg møde i Danmark. Før den græske krise var Bilderberg i Grækenland i 2009. I 2010 var de i Spanien, hvorpå den spanske økonomi kollapsede.

Når bilderbergeren Don CoryDONG sælger danske værdier til spotpris (DONG skal om føje år udbydes i offentlig aktie-emission) til Goldmann-Saachs - der står bag bilderberggruppen - så er han blot en dobbeltagent - der sælger til sine egne. Disse bilderbergere arbejder IKKE for Danmark og heller IKKE for noget politisk parti. De arbejder for de store internationale pengetanke. hvis mål er en overtagelse af verdens ressourcer (olie, land, penge, magt, råstoffer med videre). Og det går rigtigt godt for dem - FORDI folk i almindelighed SNORKSOVER!

http://www.infowars.com/bilderberg-2014-uncovered-secretive-elite-to-meet-in-denmark/

Svar


Gæst

#12558 Re: WAKE UP CALL!

2014-04-24 20:55:06

#12556: Jens Angelsgaard - WAKE UP CALL!

http://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/article2268196.ece

 

Er man falsk og fyldt med løgn er det ok med falske mails på facebook

 

Bendt bendtsen

Du ser ikke frisk ud!!!!!

Er du sikker på at det ikke er alle mails der er falske