Krav om rimelig selvrisiko i Stormflodsloven

Quoted post


Gæst

#41

2014-02-24 12:29

Det er afgørende at vi som samfund får bedre styr på dette område; Stormflods-, ekstremt- og Højvandshændelser fordi.
Vi skal sikre os nu, få hjulpet dem der er ramt tilbage på sporet og så få iværksat sikring, forsikring og nødvendige tiltag straks for!
Den Næste Bodil hedder nok Camilla og rammer om 3 uger – 3 måneder eller 3 år vi ved det ikke, men vi ved det kommer og med større effekt og hyppighed.

Det er selvfølgeligt sådan at man også selv som boligejer skal bidrage, med sikring af egne værdier og gøre et forsøg på at standse oversvømmelserne når de komme.

Det er dog med stor undren at der er så mange politikkere på Tinge og der er så dyb tavshed, læs mere på dette link:

http://www.klimadebat.dk/forum/stormfloden-bodil-og-politisk-usynlighed--d13-e2541.php#post_40871

Vi har alle et ansvar, det er muligt til en vis grænse selv at sikre, men helt overordnet er kyst, oversvømmelses sikring og sikring mod skader efter ekstremt vejrlig ikke noget man uden en fælles statslig håndtering kan foretage, vandet skelner ikke mellem matrikler, kommunegrænser o.s.v..
derfor må vores statsminister får lettet rumpen, kommer med en undskyldning for manglende engagement, manglende forståelse for hvad en katastrofesituation er og så straks iværksætter en nødlov der hjælper dem der er ramt, og som samtidigt pålægger at man som ansvarlig ejendomsbesidder sikrer sin ejendom og at disse i lighed med lovpligtig brandforsikring kan forsikres imod ekstremt vejr op til den fastlagte sikringskote.
Derudover skal man få sat en stopper for de herrer der fejer bolden mellem Forsikring & Pension og Stormrådet - ansvarlig adfærd kunne godt klæde disse højtuddannedefolk fremfor en konstant pegen i andres retning når ansvaret skal fastlægges. Der er faktisk personsammenfald iblandt disse enheder - overvej lige dette!

Svar


Gæst

#43 Re:

2014-02-24 13:14:29

#41: -

tusind tak, sådan en skrivelse gør det, det hele værd at kæmpe videre, men hvor er vi slidte...... <3 K.H. Pia Sams.