Udskriv valg NU!!!

Quoted post

Jensen, Danmark

#23 Manipulation

2014-02-02 15:10

Hold da helt kæft hvor er det nemt at piske en stemning op.
Dette er manipulation af værste slags. Muligvis/sandsynligvis lavet af en flok venstreliberale ideologer, der selv vil ’til bordet’ og ”pynter” sig med ”Folkets Demokrati” i et krampagtigt forsøg på at give udseende af, at ’vi kommer af folket’, derfor må vi godt udtale os på folkets vegne uden at spørge dem. Demokrati???
Helt ærligt!
Hvorfor skifte en 'rød' regering, der fører 'blå' politik ud med en 'blå' regering, der fører 'blå' politik? Ja, undskyld, jeg spørger bare. Dét er efter mening 80 % dummere end spånplade.
Hvis "Det danske folk" havde fået nok, var vi aldrig havnet i den situation, som vi som samfund står i. "Det danske folk" er pisseligeglade med deres samfund.
Vi laver revolution .... på onsdag... medmindre det regner... eller der er landskamp i fjerneren... eller tante Odas guldfisk er ved at drukne.
Hvorfor skulle vi følge ”Folkets Demokrati” og skrive under? Hvem er I? Hvad vil I? Hvad sker der med vores underskrifter – hvad vil I bruge dem til? Hvordan ved vi andre, at I har reelle hensigter – altså vil vores bedste?
Hvis man føler sig nødsaget til at optræde anonymt i politik og/eller hvis man føler sig nødsaget til at manipulere, så er eens formål efter min mening ikke godt nok – så er man ude på ’skarnsstreger’.

Svar


Gæst

#29 Re: Manipulation

2014-02-02 20:32:58

Ole Steen

#32 Re: Manipulation

2014-02-03 13:41:52


Gæst

#51 Re: Manipulation

2014-02-21 20:55:48

#23: Jensen, Danmark - Manipulation

Det var sgu rart at se lidt fornuft. Sad og blev helt forfærdet over folks stupiditet.