Biogasanlæg væk fra Arvad Tværvej!

Quoted post

Gæst

#17 Biogas

2014-01-31 17:15

Først vil jeg sige at jeg da sagtens kan forstå jeres bekymring.
Men har i ikke været bevidst om at området er udlagt til industri, og at der jo dermed er en risiko for udvidelse at industri.
Det tænker jeg I må have været bevidst om, da der i forvejen ligger en stor minkfarm,hvor i bor, med de lugtgener der følger med.
En undring: hvorfor sælger forældrene huset til sine børn, når det åbenbart ellers har været umulig at sælge.
Det er selvfølgelig ærgerligt når udviklingen rammer som f.eks i denne situation, mange er også blevet ramt af elmaster og vindmøller. Fordelen er at Brande og omegn får en masse grøn energi. Håber det falder ud til alles tilfredshed.

Svar


Gæst

#18 Re: Biogas

2014-02-02 08:37:05

#17: Gæst - Biogas

som udgangspunkt og som der beskrives i den korte sagsfremstilling, er det jo vanskeligt, ikke at være på klagers side. Andre her, har også stillet spørgsmål om, i hvor høj grad der har været opmærksomhed på det, der var ved at ske, nemlig opførelse af et biogasanlæg.

Danmark skal leve af grøn teknologi, af grøn energi og helt væk fra-eller så meget som muligt- fra,fossile brændsler, men når det er sagt, er det ikke ok, at ødelægge folks muligheder for at skifte adresse.

Men hvor lang tid har det været planlagt, er det over night, eller har projekteringen været i gang længe.

Der er mink...hvis man bruger 3.generationsværker med varmeforbehandling, kan de forgasse alle typer organisk materiale og samtidig lave strøm, idet den methan der fremstilles af bakterier, brændes til drift af en generator, eller sendes til eksternt kraftværk.

 

Restmaterialet er god kompost, der ikke lufter væsentligt anderledes, end den kompostmuld, man kan få på fyldpladser og samtidig er,den langt,mere næringsrig.

Sørg for at påvirk, så det er den mest moderne teknik, der giver mest udbytte og mindst gene.

Held og lykke.

Erik