Nej tak til statens salg af DONG til Goldman Sachs

Quoted post

Gæst

#12140

2014-01-30 21:49

Det er da helt ufatteligt, hvor megen virak det her har skabt.

5 pointer:

1. 49 % af aktierne i DONG er tilgængelige for offentligheden at købe. Man går altså ikke på kompromis med principperne.

2. Goldman Sachs får 19 % af aktierne i DONG – staten ejer altså stadig aktiemajoriteten.

3. Det gælder DONGs fremtid, der hårdt har behov for at få tilført kapital.

4. De her forhandlinger har stået på omkring et års tid, og mulige købere har haft rigeligt med tid til at indsende deres bud. Det er simpelthen useriøst af de 4 fagforeninger først at træde til i 11. time.

5. Staten har stået i en rigtig forfærdelig forhandlingsposition, hvor de har haft et afgørende behov for at nå frem til en aftale og samtidig stået med meget få købere på hånden, der naturligvis ville sætte Goldman Sachs i en favorabel forhandlingsposition, hvorfor staten naturligvis ikke har haft megen mulighed for at nå frem til en bedre aftale.

Jovist, Goldman Sachs har en plettet historik og er skam ikke guds bedste børn, men som omstændighederne har været, har et andet udkom været svært at nå frem til.

Og så er det altså ikke verdens undergang…

Svar


Gæst

#12141 Re:

2014-01-30 21:59:02

#12140: Gæst -

Nej det er det ikke. Men det er Danmarks. Fjols.

Vælg et brugernavn

#12148 Re:

2014-01-30 22:24:06

#12140: Gæst -

Glemte vist et par punkter mere:

Goldman Sachs har smidt en gullerød ind til ca. 1,4 milliard til 230 leder ...hvad skal de leder opnå af krav for at får dem ?

Kunne det tænkes at det var mål der bidrager GS med 20 milliarder ? Corydon ved ingen andre ved det ! jo Danske Bank.

Du har yderligere glem at der for købet stilles krav til bestemmelse og ekstra medarbejder i bestyrelsen ...[uset i dansk selskskabs konstruktion] dvs nogen dansker eller anden ekspertice som støtter modspil til GS folk. Det fjernes.

Eller den her de 19% kan købes af Anders And eller Putin hvis han vil uden at GS behøver eller  gider at hører på en højhælet hofteholder klædt ..politiker !! Bliver det Putin GAZPROM så har de virkelig fat i de nosser Corydon render rundt med som lille napoleon i dag de kan lufte salg dertil og så forhøje prisen til genkøb til DK

Eller den her ...alt materiale er hold hemmelig for politikerne som overhovedet ikke har fatte evne til at gennemskue en kontrakt som nok USAs mest skarp hjernede advokater, finansfolk har strikket sammen.

Uanset man forgøjler Danske Bank har været rådgiver og sagt ok ! så har de [danske bank]  altså via Danica køb aktier for 200 millioner i GS ..tilmed mange andre forretninger med selv samme. Kalder man det uvlidig rådgivning.

Værdien af Dong siges at være 46 milliarder ...fremtiden kan vise mere men absolut også mindre og fiasko ! hvad så ?

Så tørres den fiasko økonomisk af på Skolelære Bent og hans voksne børn ubeskåret ..GS siger tak for legen ..vi bakker ud ..et sølletab på 3 milliarder ..trækker vi da bare fra et sted på kloden som et tab !

DET GØR DANSKERNE IKKE DE SKAL BETALLE ALLE OG EN !

 

Tabet + de løgnhistorier som åbenbart S bagland ikke straffer partitoppen med [fordi de er så dumme at de ikke aner reelt hvor dumme de er] Partitoppen går fri fordi S gentager løgnen så mange mange mange at de tror så er det sandt !

Det fik SF partitoppen at smage ....nu er det famne nok med jeres slikke røv på magt begæret hos Corydon !

 


Gæst

#12149 Re:

2014-01-30 22:32:23

#12140: Gæst -

 

jo det bliver danmarks undergang, de er nu et skridt nærmere the New World Order.


Gæst

#12150 Re:

2014-01-30 22:35:06

#12140: Gæst -

Dybt naivt synpunkt, der er flere avorlige problemer og uafklarede spørsmål forbundet med aftalen, mest centralt:

1. Vi kender ikke flere af aftalens detajler, da Corydon aktivt og ihærdigt har forsøgt at forhindre at sandheden slap ud. Dybt suspekt.

2. Eksperter i bekæmpelse af skattely er enige: den selskabssturktur Goldman Sachs vil benytte til adminstrere DONG, er præcis den samme der anvendes, når de snyder afrikanske lande for milliarder af skattepenge. Danmark er i deres optik bare endnu en 3. verdens bananstat de kan malke. ...Og sådan som vores regering og de borgerlige har ageret i sagen, kan jeg desværre ikke påstå, at denne måde at anskue os på er helt ufortjent.

3. Det kom frem ved samrådet, at Corydon godt udmærket vidste, da han lavede handlen, at Goldman Sachs selskabssturktur lugtede langt væk af skattesvindel, men han informerede ikke Folketinget om det. Det burde være grund nok til en timeout og en undersøgelse, men den kom aldrig.

4. Vi ved faktisk ikke præcis, hvem DONGs investorerer er, da Goldman Sachs enlig blot er dem der varetager selve handlen og adminstration på vejene af dem. Men grundet selskabssturkturen, skal der et større gravearbejde til, da sporet pt. ender i nogle skuffeselskaber i Delaware og på Cayman øerne.