Nej tak til statens salg af DONG til Goldman Sachs

Vælg et brugernavn

/ #12148 Re:

2014-01-30 22:24

#12140: Gæst -

Glemte vist et par punkter mere:

Goldman Sachs har smidt en gullerød ind til ca. 1,4 milliard til 230 leder ...hvad skal de leder opnå af krav for at får dem ?

Kunne det tænkes at det var mål der bidrager GS med 20 milliarder ? Corydon ved ingen andre ved det ! jo Danske Bank.

Du har yderligere glem at der for købet stilles krav til bestemmelse og ekstra medarbejder i bestyrelsen ...[uset i dansk selskskabs konstruktion] dvs nogen dansker eller anden ekspertice som støtter modspil til GS folk. Det fjernes.

Eller den her de 19% kan købes af Anders And eller Putin hvis han vil uden at GS behøver eller  gider at hører på en højhælet hofteholder klædt ..politiker !! Bliver det Putin GAZPROM så har de virkelig fat i de nosser Corydon render rundt med som lille napoleon i dag de kan lufte salg dertil og så forhøje prisen til genkøb til DK

Eller den her ...alt materiale er hold hemmelig for politikerne som overhovedet ikke har fatte evne til at gennemskue en kontrakt som nok USAs mest skarp hjernede advokater, finansfolk har strikket sammen.

Uanset man forgøjler Danske Bank har været rådgiver og sagt ok ! så har de [danske bank]  altså via Danica køb aktier for 200 millioner i GS ..tilmed mange andre forretninger med selv samme. Kalder man det uvlidig rådgivning.

Værdien af Dong siges at være 46 milliarder ...fremtiden kan vise mere men absolut også mindre og fiasko ! hvad så ?

Så tørres den fiasko økonomisk af på Skolelære Bent og hans voksne børn ubeskåret ..GS siger tak for legen ..vi bakker ud ..et sølletab på 3 milliarder ..trækker vi da bare fra et sted på kloden som et tab !

DET GØR DANSKERNE IKKE DE SKAL BETALLE ALLE OG EN !

 

Tabet + de løgnhistorier som åbenbart S bagland ikke straffer partitoppen med [fordi de er så dumme at de ikke aner reelt hvor dumme de er] Partitoppen går fri fordi S gentager løgnen så mange mange mange at de tror så er det sandt !

Det fik SF partitoppen at smage ....nu er det famne nok med jeres slikke røv på magt begæret hos Corydon !