Nej tak til statens salg af DONG til Goldman Sachs


Gæst

/ #12150 Re:

2014-01-30 22:35

#12140: Gæst -

Dybt naivt synpunkt, der er flere avorlige problemer og uafklarede spørsmål forbundet med aftalen, mest centralt:

1. Vi kender ikke flere af aftalens detajler, da Corydon aktivt og ihærdigt har forsøgt at forhindre at sandheden slap ud. Dybt suspekt.

2. Eksperter i bekæmpelse af skattely er enige: den selskabssturktur Goldman Sachs vil benytte til adminstrere DONG, er præcis den samme der anvendes, når de snyder afrikanske lande for milliarder af skattepenge. Danmark er i deres optik bare endnu en 3. verdens bananstat de kan malke. ...Og sådan som vores regering og de borgerlige har ageret i sagen, kan jeg desværre ikke påstå, at denne måde at anskue os på er helt ufortjent.

3. Det kom frem ved samrådet, at Corydon godt udmærket vidste, da han lavede handlen, at Goldman Sachs selskabssturktur lugtede langt væk af skattesvindel, men han informerede ikke Folketinget om det. Det burde være grund nok til en timeout og en undersøgelse, men den kom aldrig.

4. Vi ved faktisk ikke præcis, hvem DONGs investorerer er, da Goldman Sachs enlig blot er dem der varetager selve handlen og adminstration på vejene af dem. Men grundet selskabssturkturen, skal der et større gravearbejde til, da sporet pt. ender i nogle skuffeselskaber i Delaware og på Cayman øerne.