Ja-tak til svin

Quoted post


Gæst

#21

2014-01-25 16:42

Hold da op en omgang hykleri man kan læse her!

Kød af danske dyr, slagtet i Danmark, SKAL bedøves inden de bliver aflivet. Det er HELT normal praksis at dyr slagtes ved halsstikning. Og der bliver bedt en bøn eller ej, ændrer ABSOLUT intet på den praksis!!! INTET!
Selv svin bliver slagtet på denne måde i Danmark. Omend de formentligt ikke får en muslimsk bøn med på vejen. Det er altså måden det bliver gjort på herhjemme. Er i virkeligt SÅ smålig at en bøn kan gøre en forskel? Naaarj, vel....
Og mht mad til børn..... Tjahh, så kan jeg faktisk kun se det fornuftige i at man vælger en løsning, hvor man har halalslagtet kød. Såfremt det er produceret at danske dyr, slagtet i Danmark ( DET faktum burde I overveje når i handler ind!). I disse tider snakker vi meget om madspild. Det vil være væsentligt vanskeligere at administrere to eller flere slags mad, halal og almindeligt mad. Det vil føre væsentligt mere arbejde med sig, større omkostninger OG mere madspild. Altså vil det koste brugerne, og dermed skatteyderne flere penge.
Det er faktisk sådan, at i langt det meste af f.eks Mellemøsten kan man få et ganske pænt udvalg af svinekød i butikkerne. Ganske ligesom alkohol serveres både på hoteller og kan købes, de fleste steder i Mellemøsten.

Svar


Gæst

#25 Re:

2014-02-20 18:20:43

#21: -

de er smålige,man må da ikke håbe de spiser kyllinger,de er alle halal slagtet for exportens skyld,men det skal vel også være forbudt,nej lad slagterierne selv bestemme det er dem der river milliarderne hjem til danmark,det er ikke bistands klienterne f der stemmer på Df.Arbejdede selv på nørrebro for mange år siden,vi havde aldrig problemer med maden du kan få kyllinge pølser mm,det var først da DF kom på banen at der kom problemer lad folk selv vælge hvad de vil æde ligesom på hvidovre hospital der havde tilbudt halal i 2 år.uden en eneste klage,men det kom fra pia idioten bare 2 år for sent,og så er svinekød og flæsk ikke det sundeste kød ,det troede jeg de fleste danskerer vidste,HUSK du bliver det du spiser