Nej tak til Gensidig Forsørgelsespligt!

Quoted post


Gæst

#360 ...

2013-11-25 00:05

Jeg er på nuværende tidspunkt single og DESVÆRRE på kontanthjælp (efter 2 år på dagpenge, jeg har ikke haft held med at finde arbejde trods hundredvis af ansøgninger). Den nye reform gør at jeg ikke kan få en kæreste; jeg vil jo ikke finde en kæreste (er snart 40), hvis ikke der er fremtid i forholdet; samliv.... Min søster og svoger har i dag udmeldt at de har besluttet at gå fra hinanden, da deres økonomi ikke kan hænge sammen når den nye reform træder i kraft (den ene har fuldtidsjob med en løn på omkring 27000). Dette gør at mine to niecer skal være "skilsmisse"-børn og vokse op med to ulykkelige forældre, der ikke kan være sammen trods en stærk kærlighed mellem dem.
Jeg kender til yderligere mange forhold/singler som kommer til at stå i enten den ene eller anden situation, heraf er der flere der allerede på nuværende tidspunkt er gået ned med stress (af dem i forhold) pga udsigten til reformen.
Jeg vil gerne vide hvorfor politikeres børn skal have økonomisk "erstatning" for at de ikke ser deres forældre ret meget, når andre børn skal udsættes for dette???????
Jeg er personligt ikke den skarpeste til regning og forståelse for politik, men synes det er nemt at finde andre steder hvor man kan hente på besparelser. .. Stakkels børn og forældre der bliver straffet og stakkels os singler der må forblive alene med morgenkaffen...

Svar

NORD

#362 Re: ...

2013-11-25 00:18:27

#360: - ... 

 Ingen bør eller skal indrette deres økonomi efter offentlig forsørgelse. ENHVER har ANSVAR for sit eget liv!!!