Nejtaktilasylcenteriskørping

Quoted post

Gæst

#5 Baggrund og kommentar

2013-09-18 20:30

Kommunens baggrund er belyst her:
http://rebild.dk/dagsorden-10
Er i øvrigt heller ikke tilhænger af en placering midt i byen. Det er til mit kendskab normalvis ikke velfungerende og udadsøgende mennesker der dukker op - det er mennesker på flugt, hvorfor de søger om asyl i bl.a. Danmark og derved bliver mødt af systemernes træghed. Jeg forstår klart nok, at energien til at søge samvær og oplevelser ikke er der, når man lander et totalt fremmed sted, fx Skørping. Og det sandsynligvis oveni en flugt for livet - Så vilkårene er ikke lette! Og der er brug for hjælp! På den anden side, som borger i Skørping, ser jeg ikke en smart placering ved netop centrum. Hverken for borgere eller asyl-søgere. Så snart man forlader værelset, så er man bogstaveligt talt i centrum. Kunne forestille mig det ikke er nogen rar situation - slet ikke når man ikke ved hvornår det måske ender. Derfor giver jeg min støtte til modsættelsen af et asylcenter i Skørping centrum.

Svar


Gæst

#7 Re: Baggrund og kommentar

2013-09-18 21:37:32

#5: Gæst - Baggrund og kommentar

Korrektion 50 % er på flugt, resten er ikke berittiget til asylansøg og sendes retur jf. asylcenter vesthimmerland.

Lad venligst være med at blande flygtninge og asylsøgende!!!!!


Gæst

#8 Re: Baggrund og kommentar

2013-09-19 08:48:37

#5: Gæst - Baggrund og kommentar

Enig i, at placeringen ikke virker hensigtsmæssig. Man kan selvfølgelig kun gætte på, hvilken baggrund asylansøgerne kommer med, men at blive placeret på det mest trafikerede hjørne i byen, men togbanen lige ved siden af - og temmeligt begrænsede udenomsarealer?? Personligt ville jeg aldrig vælge sådan, hvis jeg skulle rejse for at komme til hægterne (ingen sammenligning i øvrigt!).

Jeg kan forstå, at det gamle hotel er velegnet i forhold til de indendørs faciliteter og muligheder, men jeg opfatter hjørnet som et stresset sted i forhold til omgivelserne.