Ja-tak til svin

Quoted post

Kokken

#803 Re: Re: Flot skrevet

2013-07-19 02:38

#11: Tag jer dog sammen.. - Re: Flot skrevet

Sludder, halal slagtet kød bliver der solgt rigtigt meget af i Danmark. Jeg er i restaurations branchen og de store firmaer vi handler ved, er de samme som slagtere og supermarkeder handler ved og mange gange er det er kan fåes i inkøb halal slagtet, vi har ikke noget valg.

Svar


Gæst

#812 Re: Re: Re: Flot skrevet

2013-07-19 07:16:23

#803: Kokken - Re: Re: Flot skrevet

Så anmeld slagteriet til politiet. Dyreværsloven er ganske givet overtrådt og ihvertfald er Grundloven overtrådt. Det er ulovligt i Danmark at forenes om muhamedanerlære. Det er simpelthen ikke lovligt i Danmark at støtte den ideologi.


Gæst

#1030 Re: Re: Re: Flot skrevet

2019-01-18 13:07:42

#803: Kokken - Re: Re: Flot skrevet 

I følge analysevirksomheden Thomson Reuters vil det globale marked for halal i 2018 udgøre 9000 milliarder kroner! Det svarer til 17,4 procent af det samlede globale fødevaremarked.

Hvad ville du mon gøre hvis du blev tvunget til at betale 17% i kirkeskat?

Vi har ikke noget valg Ja vi kan ikke engang se på produkterne om der er halal afgift på dem 

Du betaler en muslimsk skat, som sandsynligvis bruges til at finansiere udbredelse af islam. Man kunne også kalde det for en muslimsk kirkeskat.

Det saudiarabiske regime har dikteret, at danske virksomheder skal betale til Muslim World Leagues, hvis virksomheden vil eksportere til landet.

Muslim World Leagues er dannet for at sprede den saudiarabiske fortolkning af islam globalt! Et middelalderligt »ordensreglement«, der minder en del om de religiøst betingede forbud og påbud, Taleban-militsen indførte, da den var ved magten i Afghanistan.

Muslim World Leagues går blandt andet ind for kvindeundertrykkelse, dødsstraf til homoseksuelle, afskaffelse af demokrati og er i øvrigt imod religionsfrihed. Holdninger, der set fra et vestligt perspektiv, er meget problematiske.

Pengene, der betales til Muslim World Leagues, er altså i sidste ende med til at finansiere en propagandamaskine. Penge, du betaler hver gang, du køber et halal-certificeret produkt!

Vi betaler for vores egen undergang.