Ja-tak til svin

Quoted post

SørenL

#537 Enig med #25 slap lige lidt af venner ! I glemmer helt at tænke jer om?

2013-07-17 20:12

90% her inde er halv racistiske og generaliserende. Det virkelig sørgeligt at læse! Dette handler om, at svinekød er ved at komme væk fra institutionerne. Og er ikke et eller andet angreb, på os dansker fra de muslimer som bor i landet. Det er som der står institutionerne selv som vælger at gøre, det og ikke et præs fra de danske muslimer! Hvor får i den viden fra? Hvor henne står der noget om at institutionerne er blevet tvunget til at stoppe servering af svinekød på grund af pres fra muslimske forældre? Så stop med at give skylden på nogle hvis idé det ikke er/var. Men hellere ledelsen/kommunerne i institutionerne, da det er deres valg og idé, at indføre et forbud mod svinekød. Er os enig i noget af det "DF'eren" skriver. "Dengang jeg var dreng, spiste man, hvad der blev sat på bordet. Og var der noget, man ikke brød sig om, lod man det ligge og spiste noget af det andet". Så længe det self. ikke kun er svinekød som er på bordet men et valg mellem minimum to slags mad. - Det skal siges jeg selv er Dansker og pædagog og har aldrig oplevet et problem med muslimske forældre og om svinekød.

Svar


Gæst

#550 Re: Enig med #25 slap lige lidt af venner ! I glemmer helt at tænke jer om?

2013-07-17 20:36:14

#537: SørenL - Enig med #25 slap lige lidt af venner ! I glemmer helt at tænke jer om?

Selvfølgelig har du ikke oplevet problemer med musliske forældre om svinekød. Institutionerne bøjer sig tilsyneladende underdanigt i støvet blot ved tanken om at kunne fornærme muslimerne.

antibrokkeren

#752 Re: Enig med #25 slap lige lidt af venner ! I glemmer helt at tænke jer om?

2013-07-18 18:12:28

#537: SørenL - Enig med #25 slap lige lidt af venner ! I glemmer helt at tænke jer om?

Det er et rigtig fint svar, Søren L. Men vi skal nok lige tænke over, hvad vi er på vej ind i. Hvis ikke vi er på dupperne, så går det os lige som indianerne i USA. Dette er skrevet med et smil i øjenkrogen.