afskafhundeloven


Gæst

/ #69

2013-02-18 11:41


jeg s det er direkte noget svineri med den hundelov.

Den virker ligesom en mink industri.."hvis det en mink så dræb den"

det er race diskrimination på højste plan, selvom det er en hund det går ud over.

Det er IKKE hundene det er galt med, det er de mennesker der har dem og derfor er det dem der skal straffes og ikke hunden.
derudover så skal politeker og dommerne lige ta at tænke sig om engang over vilke hunderacer der er farligst.

En feks pittbul en amstaff (amerikans staffenford SHIR terrie blanding) osv er langt fra de hunde der angriber flest mennesker, akrrtisk så bider terrier langt flere end amstaffer gør, forskellen er at det kan da være fuld stændigt ligegyldigt for det er altid gamle damer der har sådan nogen, nej lad os ta dem der er størst og stærkest som amstaff, pittbuld DOGO ARGENTINO som der INGEN bideppisoder er med overhovedet, det er en gennemavlet JAGThund ikke en kamphund, amtaffen er en familliehund som er avlet til kærlighed ikke rtil kamp.

Tilgændgæl bliver rigtig mange mennesker skambidt af schæfer, puddler, west highland terrier, gravhunde, ruhåret hønsehunde osv de mest alminde hunde overhovedet....

MEN skal de straffes nej da for de er ikke store muskel bundter og laver da slet ikke meget ravage.

De laver faktisk større skade en kamphundene, for kamphundene tar fat og hoder fat samme sted. Schæfrer osv tar fat slipper tar fat slipper tar fat slipper og rusker så de flænser hunden op og skader et større område en feks amstaffer, som bider hårdt men slet ikke skader på same måde, ja de kan brække en arm, men det kan en schæfer satme også.

Hvis der skal være en hundelov, så skal den ikke gå ud over udvalgte racer, men ALLE RACER PÅ LIGE FOD!!!

OG det gør den hundelov vi har nu ikke. der er forbudt racer som dogo argentino som ALDRIG er registreret bideppisoder med, HUnden er en jagthund ikke en kamp hund og bliver kun solgt til jægere, hvordan helvede den er kommet på den forbudde liste når den er mere fredelig en schæfer og west highlandterrier ja det er fanme til grin og der er flere af de nu banned racer på listen som der aldrig har været problemer med i dk.

Hvis man skal lave en hunde lov skal man ikke lave race forbud man skal lave et kort som de skal vise politiet og har de ikke kortet så tar politiet hunden og er kortet bortkommet så tar de også hunden og beholder den til ejer HAR andskaffeet det forsvundene frem eller fået taget et nyt.