STOP Fleksjobreformen

Anne D. Hansen

/ #231 Førtidspension/Fleksjob Reform./ & Svært Handikappet.

2012-03-14 03:09

Hvor er jeg da godt nok glad for at været handikappet og have en permanent nedsat funktionsevne,
SPECIELT at jeg er diagnosticeret Autist/Gennemgribende Komplex Udviklingsforstyrrelse, /Blandet Angsttilstand (Skizotypisk præget angst, Social-/Agora Fobi) .
og have levet hele mit liv uden at vide noget indtil alderen 21, hvor det nu er forsent at lære mig noget, en udviklingsforstyrrelse som jo skulle være udredet og behandlet i 3års alderen.
læg mærke til det er en funktionsevne der tale om og ikke bare arbejdsfunktion, vi snakker ikke bare om at kunne arbejde 2-3 timer om dagen, vi snakker om at kunne klare sig selv i egen lejlighed, vi snakker om at få handlet ind, få lavet mad, huske at komme i og op af sengen, tage et bad? få børstet tænder, tømme postkassen, at have VIRKELIG lav frustrationstærske , stresstærske, ja ikke bare det.
Det er ikke mig som det går mest udover hvis jeg bliver tvunget i arbejde, jeg siger bare stakkels arbejdsgiver der må tage huk fordi jeg ikk kan holde til at blive stresset.
glæder mig til at få en voldsdom fordi jeg ikk kan styre mig selv når jeg bliver frustreret jubii!!..

Så er man jo super glad for sådan en reform for førtidspensionister og ikke mindst gøre det svært at få fleksjob ovenikøbet, og med permanent nedsat funktionsevne/arbejdsevne i forvejen svært ved at få et arbejde og dernæst også trives i det.
og sørge for man ikke bliver så frustreret og vred man ikke kommer til at klappe sin chef eller kollega et par på kassen bare fordi de siger "Tag lige de her vare og fyld på hylderne" SLAM! luk arret... Good luck everyone, flygt hvis i ser mig i en virksomhed eller arbejde ^_^
nu i advaret :D..
Super fedt, Go Go Regering .
Fucking Lorte land -.- .