STOP Fleksjobreformen


Gæst

/ #141

2012-03-07 23:45

Kære regering, jeg vil gerne bede om at få mit kryds tilbage. Jeg satte mit kryds ved jer, da jeg troede og havde forståelsen af, at i var mere humane og ville sørge bedre for de svage borgere i Danmark. Jeg troede virklig ikke, at jeg med mit kryds, kunne ende med at skyde mig selv så frygteligt hårdt i foden...
Jeg er klar over at vi skal spare -men at i fuldstændigt river tæppet så hårdt væk under os, som giver alt hvad vi kan, for at bidrage til samfundet. Jeg lægger alle mine kræfter i mit arbejde, og jeg kan stort set ikke ret meget andet, men det betyder meget for mig at kunne bidrage og jeg er så glad for, at jeg stadig KAN bidrage. Men det her stunt i har gang i, trækker virklig tæppet væk under os.
Hvorfor smadre et system som fungerer? Hvorfor nedgøre os syge, som ikke selv har valgt at være syge. Mit største ønske er at kunne arbejde 37 timer, men det kan jo ikke lade sig gøre med min sygdom.
Men undskyld jeg er født med en sygdom, jeg glæder mig da til i gør mig rask!!! Sjovt nok, at dem som er uddannet til at behandle mennesker ikke kan gøre mig rask. Men fantastisk at politikkere kan -er det lønnen der gør forskellen? Glæder mig til at slippe for medicinen som jeg ikke længere har råd til, og som giver de mest forfærdelige bivirkninger. Men har da taget min medicin indtil nu, for at kunne yde mit bidrag til samfundet ved at arbejde alt det jeg kan.