FINGRENE VÆK FRA LEJERNES PENGE


Gæst

/ #25 Ger findes penge i rigt mål

2018-04-10 23:24

Muslimsk socialt bedrageri – Glemmer I, så husker vi…

I februar 2006 brænder muhammeds tilhængere det danske konsulat i Beirut pgra muhammedtegningerne. Rigtige danskere må flygte ud af Mellemøsten for ikke at blive slået ihjel.

Derfor er det med forbavselse, at man opdager, at der faktisk stadig befinder sig 5.800 danskere – eller ihvertfald såkaldte – i Libanon, da Hizbollah begynder at bombe Israel med raketter fra Libanon hvor Israel selvfølgelig svarer igen.
Her bliver de 5.800 – lad os så kalde dem ved det rigtige navn, palæstinensere – der befinder sig i Libanon så bange, at de beder Danmark om at redde dem. Det gør Danmark (selvfølgelig), endda så godt at udviste kriminelle og deres familier kommer med til Danmark.

Ialt var regningen for dette på omkring 60 millioner kroner at betale for danske skatteydere.
Det var tallet dengang, 5.800 på ferie i Libanon, et land de var flygtet fra og derfor havde fået dansk statsborgerskab. Hvad i alverden lavede de så i Beirut?

Svaret er, at mange af dem er på dansk overførselsindkomst, -mange af dem på førtidspension, tildelt fordi de skulle lide af post traumatisk stress syndrom, en sygdom som de ifølge psykiatere slet ikke havde, fordi de ikke havde været udsat for begivenheder, der kunne udløse PTSD.
Resten af palæstinenserne levede stort set i Beirut i enklaver, hvor man levede livet i sus og dus for danske bistandspenge. Hvordan kan det lade sig gøre?

Ved at have co-adresser i Danmark. Haveforeningerne nedenfor Vollsmose fik pludselig slået en masse postkasser op udenfor hvert enkelt kolonihavehus. Det var der danskere der stillede spørgsmål ved og som klagede til kommunen og pludselig var alle postkasserne samlet for enden af vejen af kolonihavevejen istedet, så man ikke kunne holde øje med, hvem der tømte dem. Se billedet ovenover artiklen med et af eksemplerne.

Så der bor simpelthen enklaver af palæstinensere på dansk overførselsindkomst i Beirut. Efter sigende mødes de jævnligt for at give hinanden gode råd ang. hvordan snyderiet kan fortsætte. Samtidig bliver danske ældre behandlet svinsk, fordi der ikke er råd til det – manglende bad, liggende i egen tis og afføring osv. mens regeringen lader dette snyderi fortsætte, for ikke at opildne til ballade i det palæstinensiske segment i Danmark, som jo er kendt for at lave intifada mod dem, der ikke makker ret.

Husk det næste gang i skal vælge