HELT UD AF EU NU!

Holger Danske

/ #224 Vi skylder ikke EU flere penge, tværtimod

2018-01-15 17:03

SIAD går ind for fuld udtræden af EU ligesom England. England var hovedårsag til at Danmark meldte sig ind i EU pgra. baconeksporten til England og derfor bør vi af samme grund forlade EU.

EU har én gang kostet os million på million i tabt eksport pgra boykot af Rusland. Istedet for at vente på et eller andet absurd milliardkrav fra EU, burde vi i Danmark kræve et ligeså absurd milliardbeløb, for at EU ikke har overholdt sin aftale med at sikre EU’s ydre grænser.

Trods EU på bedste mafia-vis har tvunget England til at betale for overhovedet at kunne udtræde af EU, vil EU baronen Jean-Claude Juncker nu på baggrund af Englands udtræden, kræve flere penge af de andre EU-lande, trods England, når man trækker beløbene fra som EU årligt giver til England, bidrager til EU på ca. 67,5 milliarder kroner årligt. Penge som EU baronerne vil omsætte til luksuriøs livsstil for dem selv.

Se blot Juncker, der drikker sig fuld hver dag og kan gå rundt i sit EU parlament og nyde alt godt hvad jordisk gods angår som bliver tilbudt parlamentarikerne – de kan få sat hår hver dag, klæde sig i det dyreste designertøj, få ordnet negle, få massage osv. – altsammen på borgernes regning igennem lønnen til disse nutidspampere og snyltere, som lever på andres bekostning og nu sætter sig op til at være mere og bedre end alle de andre mennesker i Europa, der betaler for dem.

Ikke fordi SIAD ønsker nogen noget ondt, men at se Junckers eventyr ende tilbage i muddergrøften ville ikke være så ringe endda.